Nogle gange vil du bare gerne have råd og vejledning om lån, som er henvendt specifikt til dig. Det kan vi hjælpe dig med. Vi har nemlig skrevet artikler, hvor du kan få et indtryk af dine lånemuligheder, alt efter dit job.

Der er ingen tvivl om at dit job kan have indflydelse i banken og visse steder online, men generelt er det din indtægt som er den primære driver. Læs mere om hvilken betydning dit job har lige her. 

Hvad betyder dit job for dit lån?

Der er en stor sammenhæng mellem dit arbejde og dine muligheder for at optage et online forbrugslån. Mere specifikt er der en sammenhæng mellem din løn og dine muligheder. Mange selskaber har nemlig krav om en årsindkomst, der overgår et vist beløb. Dette gælder særligt, hvis du skal optage et større lån. Nogle udbydere kræver blot, at du har en fast indtægt, mens få udbydere slet ikke har nogen krav til din økonomi.

Det betyder,at du kan have forskellige muligheder, alt efter om du fx. er anlægsgartner eller tømrer. Det er to forskellige erhverv, hvor indtjeningen kan være relativ forskellig. Noget du kan læse mere om på de respektive sider om at låne penge som tømrer eller gartner.

I vores feature “Lån efter dit erhverv” kan du finde information om stillinger som håndværker, fysioterapeut, psykolog, ingeniør og butiksassistent etc. Samt info om mere generelle situationer, alt efter om du er iværksætter, funktionær eller efterlønner. Det hele kan have en indvirkning på udbydernes kreditvurdering, der i sidste ende bestemmer om du bliver godkendt eller afvist.

Hvad hvis jeg er arbejdsløs?

Det nærliggende spørgsmål for mange er, hvilke lånemuligheder man har som arbejdsløs. Der er ingen tvivl om at ledige danskere har færre firmaer at vælge imellem, men det ER muligt. Du skal nok bare ikke søge vildt høje pengebeløb og så handler det om at ansøge de rigtige steder.

Vi har tidligere skrevet en artikel om lån som arbejdsløs, der giver et godt indblik i hvem der kan hjælpe dig online.

Lønnen kan afhænge af flere ting

Det er selvfølgelig umuligt at sige præcis, hvordan din økonomi ser ud på baggrund af dit job. Lønnen kan afhænge af uddannelse, erfaring, stilling, overenskomst, antal timer og meget mere. Men ud fra et gennemsnit kan du få en god idé om, hvordan du er stillet på lånemarkedet.

Det er vigtigt, at du altid indsender en ansøgning for at se præcis, hvad udbyderen kan tilbyde dig. Din rente baseres nemlig på din økonomi. På baggrund af dine oplysninger foretager udbyderen en såkaldt kreditvurdering, og ud fra denne fastlægger de en rente for dig.

Derfor kan du ikke nøjes med at gå ud fra renteeksemplet på udbyderens hjemmeside eller i vores oversigter. Det er en god estimering, men din egentlige rente vil afhænge af dine behov og din økonomi.

Det er helt gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning, hvorfor du kan søge hos så mange, du vil. Du opnår en stor fordel ved at søge hos flere udbydere. På den måde opnår du nemlig en række tilbud, som du kan sammenligne med hinanden.

Der er mange penge at spare

Du kan spare rigtig mange penge ved, ikke blot at vælge den første og bedste udbyder. Der er nemlig stor variation i rente og omkostninger hos de forskellige udbydere. Og det er netop her, vi kan hjælpe dig. Ved at give dig et overblik over dine muligheder bliver det nemmere, mere overskueligt og mindre tidskrævende at sammenligne dine tilbud. Således håber vi, at vi kan hjælpe dig til at finde det bedste og billigste forbrugslån for lige netop dig.