Forbrugslån som anlægsgartner

Har du som anlægsgartner en drøm, du ikke kan realisere på grund af manglende finansiering? Så kan du nemt og hurtigt optage et forbrugslån som anlægsgartner på nettet. Vi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder og sammenligne de forskellige selskaber. På den måde kan du både spare tid og penge på dit næste forbrugslån.

Lån mellem 5.000 og 400.000 kr.

I dag findes der utrolig mange selskaber, som tilbyder online forbrugslån. Det giver stor konkurrence og en bred vifte af muligheder for forbrugeren. Du kan finde selskaber, som tilbyder lånebeløb helt ned til 5.000 kr. eller forbrugslån op til 400.000 kroner. På den måde kan du nemt finde en udbyder, som passer til dine behov og dit budget. Og du er ikke tvunget til at låne hverken mere eller mindre, end du egentlig skal bruge.

Du kan samtidig selv vælge din løbetid. En kort løbetid vil betyde, at du hurtigt får tilbagebetalt dit lån, og dermed bliver det også billigere for dig. Men det er også ensbetydende med en høj månedlig ydelse. Derfor er du nødt til at sikre dig, at der er plads i budgettet til dette.

Ansøg online – enkelt og ligetil

Fordelen med at optage et online forbrugslån som anlægsgartner er, at det er både nemt og ligetil. Hele ansøgningsprocessen foregår på nettet, hvilket vil sige, at du aldrig skal forlade dit hjem. Du kan søge i løbet af 5-10 minutter på udbyderens egen hjemmeside. Her udfylder du et skema med information om dig selv og din økonomi. På denne måde kan selskabet foretage en kreditvurdering, som de baserer din rente på. Langt de fleste udbydere svarer inden en time i hverdagene, så du kan lynhurtigt se, hvad de kan tilbyde dig.

AnlægsgartnerDet er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning. Derfor anbefaler vi også, at du søger hos mindst 2-3 forskellige selskaber. På den måde kan du sammenligne de tilbud, du modtager. Når du sammenligner, så skal du kigge på ÅOP, som angiver den årlige omkostning ved lånet. Denne værdi giver nemlig det bedste billede på, hvad lånet egentlig koster dig. Derfor vil tilbudet med den laveste ÅOP være det billigste.

Hvad er mine muligheder for forbrugslån som anlægsgartner?

Dine muligheder for at ansøge om et forbrugslån afhænger af din alder og indtægt. Du skal selvfølgelig finde et selskab, som kan opfylde dine behov for ønsket beløb og løbetid. Men du skal også finde et selskab, hvor du kan leve op til kriterierne. Langt de fleste har nemlig et krav til alder. Som anlægsgartner er dette ikke noget problem, da alle muligheder åbnes op, når du er fyldt 23 år. Du finder også mange selskaber, som kræver fast indtægt – eventuelt over et vist beløb.

Ifølge KA.dk er timelønnen for faglærte anlægsgartnere på 144,75 kr. Din løn afhænger selvfølgelig af dine ansættelsesforhold, erfaring, overenskomst osv. Med en årlig indtægt på over 200.000 kr er stort set alle muligheder åbne på markedet. Derfor har du et stort udvalg, når du skal optage lån som gartner.

Jo bedre din indtægt er, jo bedre kreditvurdering får du – og dette vil give dig muligheden for en lavere rente hos udbyderen. Derfor er det vigtigt, at du indsender en ansøgning for at se præcis, hvad selskaberne kan tilbyde dig med dine behov og din økonomi.