Forbrugslån på 200.000

Det kan virke svært og uoverskueligt at få overblik over det meget store online lånemarked, som findes i dag. Der er rigtig mange selskaber om buddet, og renten varierer utrolig meget. For dig der vil låne 200.000 kroner er udvalget dog mindre end normalt. Her hjælper vi dig med at finde det bedste og billigste forbrugslån på 200.000 kr. online. Vi giver dig overblik og gør det let for dig at sammenligne dine muligheder.

Lån 200.000 kr. til lav rente

Det er muligt at låne helt op til 400.000 kr med et forbrugslån. Men langt de fleste selskaber tilbyder mindre lånebeløb og giver ikke mulighed for højere beløb end 50.000 kr. Vi har gjort arbejdet for dig og har fundet nogle af de selskaber på det danske marked, som kan tilbyde lån på 200.000 kr. til en lav rente. Brug listen under til at sammenligne og indsende din ansøgning. Du kan søge gratis og uforpligtende, for at se hvilken rente de kan tilbyde dig.

Brug pengene præcis som du vil

Du kan selvfølgelig bruge dit forbrugslån på 200.000 kr præcis, som du vil. Det kan være, du skal finansiere renovering af lejligheden, eller måske skal du ud og investere i en ny bil? Du skal ikke angive i ansøgningen, hvad formålet med pengene er. Og derfor har du som forbruger fuld frihed til selv at vælge. Det er dog en god idé at have et budget på forhånd. På denne måde er du sikker på, at du har råd til at optage et lån på 200.000 kr, og du mindsker risikoen for at få problemer med tilbagebetalingen.

Så læg et budget for, hvor meget du kan låne, og hvor hurtigt du kan tilbagebetale pengene igen. Du bør altid vælge et så lavt beløb som mulig for at undgå en unødvendigt høj gæld. Samtidig skal løbetiden tilpasses din økonomi. Med en kort løbetid bliver du hurtig kvit gælden, og du betaler mindst mulig. Men det giver dig også en høj månedlig ydelse, som du risikerer ikke at kunne betale. Så vær sikker på, at din økonomi kan holde til lånet, før du godkender dit tilbud.

Lån 200.000 kr.Hvad hvis jeg bliver afvist begge steder?

Skulle du være uheldig at blive afvist begge steder, hos Bank Norwegian og Santander Consumer Bank, har du mulighed for at undersøge mulighederne andetsteds. Vi antager at du allerede har overvejet og måske endda forhørt dig i banken. Det bør du altid gøre.

På nettet er der kun en håndfuld selskaber, som tilbyder dig lån på 200.000 kr., så mulighederne hænger ikke på træerne. Du kan prøve at søge hos Ekspres Bank, Ikano Bank eller Coop Bank som alternativ til ovenstående firmaer. Det er altid en god idé at være grundig og søge flere steder. Dels for at finde den billigste løsning og dels for at øge chancen for at blive godkendt. Hav disse tre alternativer i baghovedet, hvis du efterspørger andre udbydere end ovenstående.

Søg altid hos mindst 2-3 selskaber

Du kan med fordel søge hos begge selskaber, som vi har listet ovenfor. På den måde får du nemlig flest mulig tilbud, og det øger din sandsynlighed for at finde det bedste og billigste forbrugslån på 200.000 kr. Det er altid gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning, og det tager kun få minutter at gøre på nettet. Du sammenligner dine tilbud ved at se på ÅOP, som angiver den årlige omkostning ved lånet. Den laveste ÅOP vil således altid give dig dit billigste tilbud.

Husk på, at du skal leve op til selskabernes kriterier for at kunne blive godkendt. Selskaberne kan have krav til alder, indtægt eller arbejdsforhold, ligesom langt de fleste ikke vil låne penge til folk, der er registreret i RKI. Så undersøg kriterierne inden du søger for at undgå unødvendige ansøgninger. Du kan finde kriterierne på selskabernes hjemmesider, hvor du selvfølgelig også kan sammensætte dit lån og indsende din ansøgning.