Forbrugslån på 120.000 kr.

Hvis du gerne vil have et lån på 120.000 kr., er der flere online banker som kan hjælpe dig. Få det store låneoverblik via vores oversigt, så du ender med den bedste løsning, ud fra dine behov. Ansøg for at se hvilken rente og ÅOP du bliver tilbudt. Det er gratis og uforpligtende.

Ansøg lån på 120.000 kr. nemt og ligetil.

Online lån på 120.000 kroner

Når banken lukker kassen i, må du søge online på nettet for at finde et forbrugslån, hvis du eksempelvis står og mangler 120.000 kroner til nyt køkken eller ny bil.

Fordelen ved at kunne låne online er, at du inden for 24 timer får svar på din låneansøgning. Godkender udbyderen din ansøgning, har du pengene på din konto kort tid efter. Modsat i banken skal du ikke stille sikkerhed eller stå til ansvar for, hvad du vil bruge pengene til. Det vil altså sige, at hvis du får godkendt et lån på 120.000 kroner, er det fuldstændig op til dig, hvad pengene skal bruges til.

Hold øje med lånets ÅOP

For at sikre dig, at du ikke sætter dig alt for dyrt, skal du holde øje med lånets samlede årlige omkostninger i procent – det såkaldte ÅOP. Det er ÅOP, der gør det muligt for dig at sammenligne det enkelte lån med et andet. Jo lavere ÅOP, jo billigere er løsningen for dig, da alle udgifter er indregnet i det tal. Sørg for ikke at sætte dig for dyrt, så du ved, at du kan betale de månedlige udgifter til låneudbyderne, for ellers kan du risikere at modtage dyre rykkere – og i sidste ende havne i RKI.

Står du i forvejen i RKI, kan du desværre godt droppe at tage et online forbrugslån på 120.000 kroner. Alle udbydere har forskellige krav til. Ønsker du at søge store pengebeløb, skal du som minimum være dansk statsborger, opfylde alderskravet og have en årsindkomst på omkring 240.000 kr.

Lån 120.000 via vores oversigt, hvor du kan se renter, oprettelsesgebyrer og andre væsentlige informationer. Det hjælper dig med at vælge rigtigt første gang.

Forbrugslån hos de store firmaer

Det er ikke alle online lånefirmaer, der tilbyder så store beløb ud som 120.000 kroner. Det kræver nemlig, at firmaet har kapital nok til at kunne risikere potentielt at tabe de penge, som de låner ud. Derfor vil du opleve, at skal du låne beløb som eksempelvis 120.000 kr., skal du til firmaer som Santander Consumer Bank, Bank Norwegian, Ekspres Bank eller ligende.

Der er ingen tvivl om at flere af de mest prisvenlige udbydere online, er samlet i vores oversigt, hvorfor du bør udfylde en ansøgning hos dem. I hvert fald hvis du gerne vil sikre dig selv, de laveste omkostninger.

Specielt ved så store pengebeløb som 120.000 kr., gør det en markant forskel hvem du vælger og hvilken rente du siger JA til. Det er derfor ikke steder hvor du skal spare tid, eller tage en forhastet beslutning. Undersøg markedet, ansøg flere steder og giv dig selv det bedste udgangspunkt. Der kan være mange tusinde kroner at spare, henover hele perioden.