Forbrugslån på 160.000

Vi har samlet en oversigt over forbrugslån på 160.000 kr., så du nemt kan få overblikket og finde frem til, hvor du ønsker at ansøge. Forarbejdet er afgørende for, at du finder det billigste lån på 160.000 kr. til en lav rente. Ansøgning er altid gratis og uforpligtende.

Ansøg lån på 160.000 kr. nemt og ligetil.

Oversigt: Lån på 160.000 kr.

Vores oversigt viser dig nogle af markedets førende selskaber, så du har det bedste udgangspunkt for at finde det bedste lån på 160.000 kr. ud fra et oplyst grundlag. Det er altid en klar fordel, at du har et indblik i markedet og mulighederne, før du tager en beslutning.

For at få et specifikt tilbud på forbrugslån, er det nødvendigt at sende en ansøgning afsted. Det kan virkelig betale sig at undersøge markedet på forhånd, for at finde den bedste løsning. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare tid, når du leder efter det billigste forbrugslån på 160.000 kr.

Husk altid at låne penge med omtanke, særligt når der er tale om store beløb som 160.000 kroner. Det vil have en markant påvirkning på din privatøkonomi i årene fremover.

Andre udbydere af lån på 160.000 kr.

Der er to andre udbydere du kan overveje, hvis du ikke bliver godkendt hos ovenstående, eller gerne vil ansøge flere steder. Alle låneansøgninger er uforpligtende, så du gør klogt i at indhente flere tilbud, hvis du vil finde det billigste lån på 160.000 kr.

Coop Bank

 • Beløb: 20.000 – 200.000 kr
 • Løbetid: 1-8 år
 • Kriterier:
  • Du skal have fast bopæl og dansk CPR nummer
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal fremvise lønsedler og årsopgørlse

Ekspres Bank

 • Beløb: 10.000 – 300.000 kr
 • Løbetid: 2-6 år
 • Kriterier:
  • Du skal bo i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI

Vær altid opmærksom på, at den nøjagtige rente afhænger af din kreditvurdering, og derfor er det nødvendigt at indsende en ansøgning for at få dit personlige tilbud. Det er altid uforpligtende og gratis at indsende en ansøgning.

Brug for færre penge? Hvis du kan nøjes med mindre, kan du med fordele tjekke vores oversigter med lån på 120.000 og 140.000 kroner.

Lån til det, du har behov for

Fordelen med et forbrugslån er, at der ikke er nogen grænser for, hvad pengene kan bruges på. Du kan således optage et forbrugslån på 160.000 kr til lige præcis det, du vil. Det kan blandt andet være en ny bil, renovering af lejligheden, en rejse eller noget helt andet. Du skal ikke angive i din ansøgning, hvad formålet med pengene er, og selskabet lægger således ingen vægt på dette. Når først ansøgningen er godkendt, så har du som forbruger fuld frihed og fleksibilitet.

Husk dog på, at du altid bør have et budget klar og en plan for tilbagebetalingen. Således er du sikker på, at du kan klare tilbagebetalingen og derved undgå gæld. Eller i værste fald at blive registreret i enten RKI eller Debitor Registret.

Lån aldrig mere, end du har behov for. Så risikerer du at blive fristet til at bruge pengene på noget andet, som du egentlig ikke behøver. Samtidig bliver tilbagebetalingen unødvendigt dyr for dig på grund af det højere beløb.