Forbrugslån på 140.000 kr.

Har du brug for et forbrugslån på 140.000 kroner? Det kan være, du skal have lavet om i hjemmet eller at bilen trænger til en udskiftning. Der er flere online banker som kan hjælpe dig, til en fair rente.

Få overblik over dine muligheder, så du ender med den bedste løsning. Sammenlign og ansøg hos de udbydere du foretrækker.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Lån 140.000 kr. til en lav rente

Når du skal låne 140.000 kroner, skal du sørge for at indhente flere tilbud. Jo flere du indhenter, jo større er chancen for, at du får det billigt. Her har vi lavet en oversigt over de steder, hvor du online kan låne 140.000 kr. I vores oversigt kan du se informationer på hver enkel udbyder.

Lån ikke mere end du kan klare

Når du skal optage et lån på 140.000 kroner er det vigtigt, at du er sikker på, at du kan klare at betale pengene tilbage. Det vil altså sige, at du skal være sikker på, at der er luft nok i din økonomi til, at du kan overholde dine månedlige tilbagebetalinger, som lånet foreskriver. Ellers risikerer du nemlig at havne i RKI som dårlig betaler.

Når du regner på, hvor stort et beløb du kan afsætte hver måned tilbagebetaling, kan det være en god idé at undgå at sætte dig selv så hårdt, at uforudsete udgifter kan vælte din økonomi. Stræk hellere låneperioden ud, så du bruger flere måneder på at betale tilbage, men til gengæld er helt sikker på, at du kan overholde forpligtelserne.

Har du kun brug for det halve? Så tjek vores oversigt med lån på 70.000 kr. her.

Lån 140.000Lån 140.000 i banken

Hvis du har muligheden for at låne pengene i banken, er det som udgangspunkt at foretrække, fordi der i bankerne er krav om, at du kan stille sikkerhed. Det vil sige, at du skal kunne stille sikkerhed via eksempelvis din boligs friværdi. Til gengæld medfører det, at renten bliver lavere end ved et online forbrugslån. Men er der tale om netop et forbrugslån kan du i mange tilfælde ikke få lov at låne pengene i banken, da de er svære at blive godkendt hos.

Fordelen ved online løsningerne er til gengæld, at du nemt kan undersøge markedet og finde den billigste løsning. Du kan godt gå til en konkurrerende bank eller pengeinstitut for at høre om mulighederne for at optage et lån der, men det vil medføre, at du skal flytte samtlige dine økonomiske aktiviteter til den bank .Det er et større projekt, som også kan blive besværligt og dyrt samlet set.

På nettet er det gratis og uforpligtende at ansøge, og du kan godt få tilbud, hvor renten er helt nede omkring de 5 procent. Det bedste råd er at undersøge både i banken og på nettet, hvad det vil koste at låne 140.000 kroner.