Forbrugslån på 400.000 kr.

Det er ikke længere kun banken, der kan hjælpe dig med store forbrugslån på 400.000 kr. Det samme kan få firmaer online og det tilmed fra renter der starter lavt. Du har derfor gode chancer for at finde et prisvenligt alternativ til din egen bank.

Du kan aldrig vide hvem der godkender din ansøgning, eller hvem der tilbyder dig den laveste rente. Du må derfor ikke være bange for at søge flere steder og hvis du er heldig, sidder du med flere lånetilbud foran dig. Det vil give dig det optimale udgangspunkt, for at finde den billigste løsning.

Lån på 400.000

– Store lån kræver et grundigt forarbejde

I oversigten kan du se to af markedets billigste online udbydere af store lån. Bank Norwegian er en af de få som tilbyder lån op til 400.000 kr., hvorfor vi har valgt at inkludere Lånio. De kan være aktuelle for dig, hvis du kan nøjes med 300.000 kroner. Selvom mulighederne er få, kan de heldigvis tilbyde dig meget fornuftige renter. Ansøg helt uforpligtende for at se hvilken rente de kan tilbyde dig.

Ved så store lån kan vi kun understrege betydningen af et grundigt stykke forarbejde. Online bør du indhente flere tilbud og det kan du nemt gøre, ved at ansøge hos begge nedenstående firmaer. Det kan gøres gratis og efterfølgende kan du sammenligne de tilsendte lånetilbud med hinanden. Bliver du kun godkendt ét sted, giver resten sig selv. Dette forarbejde er afgørende for, at du ender ud med den laveste ÅOP og billigste udbyder.

Pengene kan du bruge som du vil, uanset hvilke projekter eller køb du søger penge til. Den største forskel fra banken, er at du i højere grad har eget ansvar for din privatøkonomi. For at pengene bliver brugt på en fornuftig måde. Vi mener ikke at det bør være enten eller. Du kan sagtens forhøre dig i banken, SAMTIDIG med du ansøger online.

Brug for færre penge? Så tjek vores oversigter med lån på 70.000 og 100.000 kr.

Fordele og ulemper – Online vs. Banken

En af de mest nærliggende overvejelser, ved så store lån som 400.000 kroner, er om de bør laves i banken eller på nettet. Vi ser fordele og ulemper ved begge løsninger og dem går vi i dybden med her. Først er det vigtigt at understrege, at banken ikke altid er billigst, som en selvfølgelighed.

Med renter fra ca. 5 %, er det ikke nødvendigvis i egen bank, at du finder den billigste løsning. Alene det, bør gøre at du afsøger dine muligheder begge steder, som vi allerede har pointeret.

Nu til de forskellige fordele og ulemper. Fordelene ved online udbyderne er, at det er nemmere, hurtigere og med langt mindre besvær. Du kan have ansøgt hos firmaerne i oversigten på 10 minutter og have svaret inden for 1-2 dage. Du vil med andre ord hurtigt blive afklaret om dine muligheder. Vælger du at sige JA, godkender du med din private NemID og så kan pengene være der hurtigt.

Forbrugslån på 400.000Helt så nemt går det sjældent i banken, hvor du først skal booke et møde, fremvise et budget og udførligt forklare hvad pengene skal bruges på. Det kan der være fornuft i, da man ikke bør låne så mange penge uden god grund, men det er bare med til at besværliggøre processen. I banken kan du derfor godt forvente, at der går mindst et par uger.

Begge steder vil du typisk lave forbrugslånet uden sikkerhed, så her bør der ikke være den store forskel. Der hvor banken har en fordel, er ved at de kender din privatøkonomi mere detaljeret og indgående. Vælger de at afvise din ansøgning, kan det derfor være et “nyttigt” signal om, at din økonomi ikke kan bære det. Omvendt kan det blot være et udtryk for at de er mere tilbageholdene.

For det er en anden sandhed. Bankerne holder generelt mere igen med deres forbrugslån, hvilket betyder færre bliver godkendt og derfor søger mod online markedets firmaer. De er meget populære i øjeblikket og et godt alternativ – men vi anbefaler at begge muligheder afsøges.