Forbrugslån som tømrer og håndværker

Som håndværker kan man nemt komme i en situation, hvor man har brug for lidt ekstra penge nu og her. Det kan være, du går og drømmer om det helt store gør-det-selv projekt i boligen eller har behov for en ny bil?

Uanset hvad du drømmer om, så kan du finansiere det med et online forbrugslån. Her kan du få hjælp til nemt og hurtigt at finde frem til dine muligheder for at optage et forbrugslån som tømrer og håndværker. Vi giver dig redskaberne, så du kan spare både tid og penge.

Lån penge online som håndværker

En af de mange fordele ved at vælge et online forbrugslån som tømrer og håndværker er netop, at hele processen foregår på nettet. Det betyder, at du kan få overblik over alle dine muligheder og sammenligne dem i løbet af kort tid. Det kan dog virke som en uoverskuelig opgave, da markedet er enormt stort.

Derfor har vi gjort en del af arbejdet for dig, så du nemmere og hurtigere kan skabe dig et overblik. Vi har samlet en lang række af markedets forskellige udbyder i nogle oversigter her på siden. I disse kan du finde information om selskabernes beløb, løbetid, krav, rente mm.

Brug oversigterne her på siden til at vælge de selskaber, som er relevante for dig. Der er for eksempel forskel på, om du skal bruge 20.000 eller 100.000 kr. på kontoen. Dernæst tjekker du, om du kan leve op til udbydernes kriterier til alder og økonomi.

Søg forbrugslån som håndværker

Kan du det, så kan du indsende en gratis og uforpligtende ansøgning og forvente svar samme dag hos langt de fleste. Når du har modtaget dine tilbud, så kan du sammenligne renterne og vælge det billigste forbrugslån som tømrer og håndværker. Nemt, hurtigt og helt trygt.

Lån som håndværker & tømrerDin indkomst som håndværker

Din indkomst har en stor indflydelse på, hvor du kan optage et forbrugslån som tømrer og håndværker. Rigtig mange selskaber har nemlig krav til, at du skal have et fast arbejde og evt. også en årlig indkomst, som overstiger et vist beløb.

Din løn som håndværker vil i høj grad variere alt efter din uddannelsesmæssige baggrund, din erfaring, din stilling osv. Her kan du dog få et par eksempler på gennemsnittet og det normale indkomstniveau i håndværkerbranchen:

  • Tømrer inden for bygge og anlæg: ca. 26.000 kr om måneden.
  • Smed: ca. 29.000 kr om måneden.
  • Snedker: ca. 28.000 kr om måneden.
  • Blikkenslager: ca. 28.000 kr om måneden.
  • Elektriker: ca. 32.000 kr om måneden.

Cirkatallene er taget fra Jobindex og er som sagt kun vejledende. De vil variere alt efter din alder, uddannelse, erfaring, antal timer, stilling, overenskomst osv. Dog er de en god indikator for, at du har rigtig gode muligheder for at få indvilget et forbrugslån som tømrer og håndværker.

Husk på, at selskaberne foretager en kreditvurdering ud fra din økonomi. Jo højere årlig indkomst du har, jo stærkere vil din kreditvurdering også være – og dermed kan du tilbydes en lavere rente. Derfor er det altid vigtigt at indsende en ansøgning for at se præcis, hvad udbyderen kan tilbyde dig med dine behov og din økonomi.