Lån penge som ledig

Lån penge som ledig

Vil du gerne låne penge som ledig, vil du få svært ved at overtale din bankrådgiver. Anderledes gode muligheder har du på nettet, hvor arbejde kun er et krav hos få udbydere.

Der er flere udbydere som ikke har faste indkomstkrav, hvilket betyder at dagpenge, kontanthjælp eller SU kan være tilstrækkelig. Få et indblik i muligheder og tjek vores top 3 over lån som ledig (ingen indkomstkrav).

Hurtig lån til arbejdsløse

Det er hurtigt at låne penge online. Det tager få minutter at ansøge og svaret vil ofte være i din indbakke samme dag. Man kan derfor tale om hurtig lån til arbejdsløse, hvis du har et akut behov for penge.

Selv hvis du ikke har travlt, er det meget rart at få en hurtig afklaring på om du kan låne som arbejdsløs. Se vores top 3, hvor du kan ansøge gratis og hvor fast arbejde/minimums indkomst ikke er påkrævet.

 

Nettet er hurtigt og enkelt

Der er ingen tvivl om at nettet er hurtigt og enkelt på mange måder. Det indebærer når der skal søges forbrugslån og her kan ingen alternativer konkurrere. Går du efter den nemmeste og mest simple vej til penge på kontoen, skal du søge online. Uanset om du så er arbejdsløs, lønmodtager eller selvstændig.

I vores oversigt kan du se informationer på hver enkel udbyder. Du finder deres forventede svartider og varigheden for deres udbetaling. På den måde ved du hvad du kan forvente, hvis du ansøger hos dem. I mange tilfælde går det dog hurtigere end nævnt, men dette er hvad de kan garantere.

Enhver indtægt er nyttig

Selvom artiklen handler om lån som ledig, betyder det jo ikke, at du slet ikke får penge ind. De fleste ledige er enten på dagpenge eller kontanthjælp, hvilket giver et fornuftigt økonomisk grundlag. Det er ikke nødvendigvis så meget som en fuldtidsløn, men nok til at du bliver godkendt og kan lave et godt lån online.

I selve låneansøgningen skal du angive en masse oplysninger om dig selv, inklusiv din indkomst, som du skal være i stand til at dokumentere. Du må derfor ikke tro det er umuligt, selvom du er arbejdsløs. Det vil blot afskære dig fra nogle udbydere.

Se også: Lån penge som studerende

Video med tip til jobansøgningen

Det er ikke sjovt at gå ledig og selvom du har lånemuligheder online, vil disse kun blive bedre og flere med et fast arbejde. Vi ønsker derfor at slutte vores guide med en video, der indeholder råd til jobansøgningen.

Det er et område hvor mange arbejdsløse fejler, for det er første skridt mod en jobsamtale, der efterfølgende kan resultere i en stilling. Det personlige præg er afgørende, men må ikke overgøres.

I videoen er det Anne Marie Valentin, der deler ud af hendes viden til HK og deres webtv.

Efter du forhåbentlig er blevet indkaldt til en samtale, bør du på forhånd undersøge hvem det er med. Relationen til de ledende medarbejdere, der deltager i jobsamtalen, må ikke undervurderes. Hvis de kan lide dig og hvis du kan findes fælles interesser, er dine chancer langt større.

Det er normalt at arbejdsgiveren tjekker dig ud på sociale profiler, så hvorfor skulle du ikke gøre det samme, med dem der sidder ved jobsamtalen?