Vil du gerne låne penge som ledig, vil du få svært ved at overtale din bankrådgiver. Anderledes gode muligheder har du på nettet, hvor arbejde kun er et krav hos få udbydere.

Der er flere udbydere som ikke har faste indkomstkrav, hvilket betyder at dagpenge, kontanthjælp eller SU kan være tilstrækkelig.

Lån som arbejdsløs

Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde.

Det er enkelt og ligetil at søge lån online, hvor du har mulighed for at blive godkendt, selvom du står uden arbejde. Vi fremviser her en række af de udbydere, hvor du ikke skal opfylde krav om fast arbejde eller minimumsindkomst.

Ansøgningsprocessen online er enkel og ligetil

Der er ingen tvivl om at ansøgningsprocessen på nettet er enkel og ligetil. Det indebærer når der skal søges forbrugslån og her kan ingen alternativer konkurrere. Går du efter den nemmeste og mest simple vej til penge på kontoen, skal du søge online. Uanset om du så er arbejdsløs, lønmodtager eller selvstændig.

Lån penge som ledigI vores oversigt kan du se informationer på hver enkel udbyder. Du finder deres forventede svartider og varigheden for deres udbetaling. På den måde ved du hvad du kan forvente, hvis du ansøger hos dem. I mange tilfælde går det dog hurtigere end nævnt, men dette er hvad de kan garantere.

Det er vigtigt at du låner penge ansvarligt og med omtanke, hvis du står uden arbejde. Din privatøkonomi er ofte mere skrøbelig, så du skal være sikker på, at du er komfortabel med at betale den månedlige ydelse og vitterligt har brug for pengene.

Enhver indtægt er nyttig

Selvom artiklen handler om lån som ledig, betyder det jo ikke, at du slet ikke får penge ind. De fleste ledige er enten på dagpenge eller kontanthjælp, hvilket giver et fornuftigt økonomisk grundlag. Det er ikke nødvendigvis så meget som en fuldtidsløn, men nok til at du bliver godkendt og kan lave et godt lån online.

I selve låneansøgningen skal du angive en masse oplysninger om dig selv, inklusiv din indkomst, som du skal være i stand til at dokumentere. Du må derfor ikke tro det er umuligt, selvom du er arbejdsløs. Det vil blot afskære dig fra nogle udbydere.

Se også: Lån penge som studerende

Video med tip til jobansøgningen

Det er ikke sjovt at gå ledig og selvom du har lånemuligheder online, vil disse kun blive bedre og flere med et fast arbejde. Vi ønsker derfor at slutte vores guide med en video, der indeholder råd til jobansøgningen.

Det er et område hvor mange arbejdsløse fejler, for det er første skridt mod en jobsamtale, der efterfølgende kan resultere i en stilling. Det personlige præg er afgørende, men må ikke overgøres.

I videoen er det Anne Marie Valentin, der deler ud af hendes viden til HK og deres webtv.

Efter du forhåbentlig er blevet indkaldt til en samtale, bør du på forhånd undersøge hvem det er med. Relationen til de ledende medarbejdere, der deltager i jobsamtalen, må ikke undervurderes. Hvis de kan lide dig og hvis du kan findes fælles interesser, er dine chancer langt større.

Det er normalt at arbejdsgiveren tjekker dig ud på sociale profiler, så hvorfor skulle du ikke gøre det samme, med dem der sidder ved jobsamtalen?