Søger du et forbrugslån til unge studerende, har du gode muligheder for at finde det online. Det er bare afgørende at du ansøger hos de rette udbydere, da din indkomst kan være begrænset. Din indtægt har nemlig en klar indflydelse på om du bliver godkendt eller ej.

Vi ser på dine muligheder for at låne penge som ung studerende her. Du kan søge op til 500.000 kr. online, men ansøg ikke om mere end du behøver. Du kan med fordel tjekke firmaernes alder- og indtægtskrav i vores oversigter.

Her er et mindre udvalg af udbydere, du med fordel kan overveje. Ansøg gratis og uforpligtende.

Forbrugslån til studerende og unge

– Din indkomst og alder gør en stor forskel!

Der er særligt to forhold, der har en signifikant indflydelse på dine lånemuligheder online. Dels for om du kan ansøge og dels for om din ansøgning så bliver godkendt. Det drejer sig om din alder og din indkomst.

Alderskravet svinger fra 18 til 23 år, men det er primært unge på 18-19 år der vil have begrænsede muligheder. Så længe du har rundet de 20 år, kan du næsten ansøge hvor du foretrækker.

Indkomstkravet er det næste og her er det de færreste udbydere som har et mindstekrav. Du kan derfor bare angive den indtægt du har, uanset om det kun er fra SU’en eller et deltidsjob. Det skal du bare gøre, velvidende at jo flere penge du ansøger om, desto større krav stilles der til din økonomi, herunder indkomst.

Det er derfor at lånebeløbet har en indirekte indflydelse på om du bliver godkendt, præcis som din månedlig indtægt har det.

Lånebeløbet har indflydelse på om du bliver godkendt

Hvis du søger efter forbrugslån til studerende og unge i 20’erne, bør du aldrig søge flere penge end du behøver. Det vil nemlig mindske dine godkendelseschancer og påføre dig flere omkostninger samlet set. Det er desværre ikke alle unge der er bekendte om dette forhold og denne sammenhæng.

Men det gør en forskel om du søger lån på 35.000 eller 45.000 kr. Vælg derfor dit pengebeløb med omtanke, så du finder den bedste løsning for dig.

I alle vores oversigter kan du både se alderskrav, indtægtskrav, renter og løbetider mm. 

Supplerende SU – altid et alternativ

SU’en er altid et alternativ, hvis du blot har brug for lidt ekstra penge på kontoen hver måned. Det kan være du har svært ved at få økonomien til at hænge sammen måned efter måned. Her kan det være smartere at vælge et SU-lån på op til 3.040 kr. pr. måned, frem for at låne 4-5.000 kroner online.

Det vil løse din økonomiske situation på en bedre måned og til en lavere rente. Men SU-løsningen kan kun virke som supplement, til at låne penge som ung, da du ikke kan få et stort beløb ind på kontoen. Du kan “blot” få forhøjet din SU-sats med 3.040 kr. Se meget mere om mulighederne på www.SU.dk.

Du kan nemt og uforpligtende søge om forbrugslån til studerende hos os. Det er helt gratis og du kan hurtigt få afklaret dine muligheder. Selskaberne svarer dig typisk inden for få timer.