Er det første gang du skal til at låne penge online, eller har du bare lyst til en række gode råd? Så skal du læse med her. Vi guider dig til den rigtige låneproces online, der vil sikre dig de bedste kort på hånden som kunde.

Der er mange valgmuligheder og lånefirmaer at vælge imellem. Det er derfor afgørende du griber ansøgningsprocessen an på korrekt vis, for at give dig selv de bedste kort på hånden. Følg vores 5 trin og kom godt i gang. 

5 trin – Sådan finder du det billigste lån

Der er ingen tvivl om at alle danskere ønsker at finde det billigste lån på markedet, men det kommer ikke af sig selv. Det kræver at du gør en mindre indsats. Din gevinst vil derimod være langt mindre omkostninger og langt større chance for at blive godkendt.

Vi har valgt at opdele den optimale låneproces i 5 simple trin:

  1. Få overblik over online markedet og udbyderne.
  2. Ansøg hos alle dem der opfylder dine behov (til beløb, løbetid etc).
  3. Du får lånetilbud retur inden for få timer.
  4. Sammenlign deres ÅOP og md. ydelse.
  5. Vælg den laveste ÅOP og underskriv med NemID.

Det behøver hverken være sværere eller mere tidskrævende end dette. Det er låneansøgningerne der tager tiden, men du bør kunne udfylde en 3-4 ansøgninger på 10 minutter, da du generelt skal give de samme oplysninger

Hav lønsedler og årsopgørelse klar

Du kan med fordel have de 3 seneste lønsedler og din årsopgørelse klar, så du ikke skal finde det frem undervejs. Det vil de fleste lånefirmaer nemlig gerne se.

Er du velforberedt og har materialet klar, kan du hurtigt komme videre til det “sjove”. Nemlig at sammenligne tilbud og udvælge det billigste.

Fordelen ved at søge hos flere udbydere er, at du aldrig kan vide hvem der godkender dig eller hvem der er billigst. Men det vil du hurtigt finde ud af, når du modtager deres tilbud retur. Gør dig selv den tjeneste, så du skaber det bedste udgangspunkt.