Forbrugslån som efterlønner

Vidste du, at du også har muligheden for at optage et online forbrugslån som efterlønner? Det er både nemt og hurtigt, og du kan låne helt op til 400.000 kr. uden sikkerhed. Hvad enten du er nuværende eller kommende efterlønner, så kan vi hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder. Læs med her og få styr på, hvad du kan gøre.

Lån penge på efterløn

Som efterlønsmodtager oplever mange pludselig at have mere tid til overs og dermed også mere overskud. Mange vælger derfor at realisere nogle af deres drømme på dette tidspunkt. Det kan være, du vil tage hele familien med på den rejse, du altid har drømt om? Eller måske har du altid tænkt på at skulle totalrenovere lejligheden. Uanset hvad du drømmer om, så kan du få hjælp med finansieringen ved at optage et forbrugslån som efterlønner. Du kan søge lån som efterlønner flere steder online, hvor din indkomst er den der definerer dine muligheder bedst.

Gå til forsiden for at se udbydernes indkomstkrav og hvad de kan tilbyde dig.

Dine muligheder for at låne penge på efter, afhænger af dine behov og din økonomi. Generelt gælder det hos de fleste udbydere, at du skal være bosat i Danmark og ikke må være registreret hos RKI. Derudover har mange krav til fast indtægt, hvilket du som efterlønner kan opfylde, selvom du ikke længere er i arbejde.

I oversigterne på forsiden kan du se udbydernes specifikke krav, så du kan se, hvor du kan optage et forbrugslån som efterlønner. Her kan du selvfølgelig også se de mulige lånebeløb og løbetiden, så du kan finde de selskaber, der er relevante for dig. Til sidst kan du nemt og hurtigt sammenligne selskaberne, fordi du kan se renten hos udbyderne.

Se også vores test af de bedste forbrugslån online her.

Kan du få efterløn?

 – og hvor meget kan du få?

Der gælder nogle specifikke krav for, at du kan blive godkendt til efterløn. Så nærmer du dig efterlønsalderen, så bør du tjekke disse for at se, om du kan få det godkendt. Vær opmærksom på, at alderen afhænger af, hvornår du er født. Derudover gælder følgende kriterier:

  • Du skal bo i Danmark, Færøerne, Grønland, Schweiz eller et andet EØS/EU-land.
  • Du skal være medlem af en a-kasse.
  • Når du går på efterløn, så skal du have ret til dagpenge.
  • Du skal have betalt efterlønsbidrag i 30 år og senest siden du fyldte 30 år.
  • Værdien af dine pensioner skal være indberettet til din a-kasse.

Du kan læse mere uddybende om kriterierne på www.Borger.dk. Her har du også muligheden for at beregne din efterløn på baggrund af en række faktorer.