Forbrugslån test 2019

Bedste forbrugslån test

Vi vil gøre det nemmere for dig at finde det allerbedste forbrugslån online. Vi ved godt det kan virke som en uoverskuelig opgave at gennemse markedet og undersøge alle muligheder.

Vi er i midten af året har derfor gjort status over hvilke online udbydere der kan tilbyde nogle af de bedste forbrugslån i 2019. Bemærk at vores forbrugslån test udelukkende har fokus på online firmaer.

Bedste forbrugslån 2019

Der er mange faktorer, man kan vælge at tage i betragtning, når man skal finde det bedste forbrugslån. Det er selvfølgelig oplagt at se på fleksibiliteten i forhold til beløb og løbetid. Renten og låneomkostningerne er også et centralt aspekt, som nok spiller den vigtigste rolle for langt de fleste forbrugere. Derudover vil service og svartid have betydning for nogle.

Samlet set er disse udbydere blandt de bedre i skrivende stund:

Bemærk at Nova Finans er en af de nye udbydere på online markedet, så det bliver spændende at se hvordan de performer i løbet af 2019.

Der er naturligvis flere udbydere på online markedet, som du kan vælge imellem. Da du aldrig kan vide hvem der er billigst på forhånd eller hvor du bliver godkendt, har vi nævnt 5 af dem med de laveste vejledende renter. Blot for at give dig et indtryk af, hvem der sandsynligvis vil være billigst:

  • Bank Norwegian
  • Basisbank
  • Coop Bank
  • Ikano Bank
  • Santander Consumer Bank

Søg flere steder, så du har bedre chancer for at finde den bedste og billigste løsning.

Nu er pris og kvalitet langtfra det samme. Du må derfor ikke tro, at de billigste forbrugslån altid er lig med de bedste. Fordele som at sætte afdragene på pause eller lignende, kan også have en indflydelse på din beslutning.

For at vores test ikke skal være for endimensional omkring renten, har vi derfor også lavet en top 5, ud fra scoren på Trustpilot (aug. 2019). Det giver i højere grad et indtryk af, hvem der har mange tilfredse kunder og en god service:

  1. Kassekreditten – score: 9,3
  2. Selene Finans – score: 9,2
  3. Lendon – score: 9,1
  4. Nordisk Lån – score 9,0
  5. L’EASY – score 8,8

Vi anser dog ikke denne liste for særlig retvisende af flere årsager. Dels har nogle udbydere flere finansielle produkter på hylderne, hvorfor deres Trustpilot-score ikke kun er tilknyttet til deres produkt; forbrugslån. Vivus har længe været populære og Lendon er det i særdeleshed med deres gratis lån op til 4.000 kr. til nye kunder. Det er derfor ikke helt fair at sammenligne dem, med firmaer der tilbyder store forbrugslån op til 400.000 kr.

Listerne ovenfor er kun vejledende og inkluderer blot et udvalg af de mange udbydere på markedet. Vi anbefaler altid, at du søger hos flere selskaber for at kunne sammenligne dine tilbud. Klik ind på selskabernes egne hjemmesider for at få mere information om deres vilkår og betingelser. Det vil altid være informationen på udbyderens egen hjemmeside, som er gældende.

Hvordan skal jeg vælge?

Du kan med fordel tage udgangspunkt i listen ovenfor, når du skal finde det bedste forbrugslån på markedet. Det er nemlig et udpluk af nogle af de billigste og mest anerkendte udbydere. Du skal tjekke to ting, inden du ansøger om et forbrugslån.

Først og fremmest skal du selvfølgelig sikre dig, at selskabet kan dække dine behov ift. beløb og løbetid. Dernæst skal du undersøge, om du kan leve op til selskabets kriterier. Der vil altid være nogle krav til dig som ansøger, og disse skal du opfylde for at kunne blive godkendt.

Vælg mindst 2-3 forskellige selskaber, gerne flere. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og det tager kun få minutter af din tid. Kun ved at indsende en ansøgning kan du se præcis, hvad udbyderen kan tilbyde dig med dine behov og din økonomi. Du modtager dit tilbud samme dag, og så kan du sammenligne tilbudene fra de forskellige udbydere. Sammenlign ÅOP for at finde det billigste forbrugslån for dig.

Lån op til 400.000 kr. online

Fordelen med et online forbrugslån er, at du kan få pengene ind på kontoen allerede 1-3 dage efter. Hele processen foregår på nettet, og det går således både hurtigt og nemt. Pengene kan du selvfølgelig bruge præcis, som du vil, når først din aftale er blevet godkendt. På den måde kan du få råd til lige det, du har behov for, nu og her. Indsend din ansøgning i dag og få råd til ny bil, en rejse, møbler eller lignende.

Se vores oversigt med lån på 400.000 her.