Opdatering: EK Lån er ikke længere aktive på markedet, men vi har valgt at fastholde vores gennemgang af dem.

EK lån er en nyhed på det danske lånemarked online og vi vil derfor præsentere dig for dem her. Det er en ny mulighed for at låne mellem 10.000 – 50.000 kroner og de kan derfor afhjælpe de fleste pengebehov.

Det er værd at notere sig, at du får behandlet din ansøgning inden for 1 time og alle dage mellem kl. 8.00 – 22.00, selv hvis du søger om søndagen. Du kan hurtigt få afklaret dine muligheder og få tilbudt et EK forbrugslån. Læs mere om dem her.

EK forbrugslån op til 50.000 kr.

Som ny udbyder på online markedet, vil vi starte med at informere om lånemulighederne på EK.dk. Det vil give dig et godt indblik i, om det er den rigtige løsning for dig. Her er hvad du kan opnå hos dem:

  • Lån mellem 10.000 – 50.000
  • Låneperiode på 12 – 72 måneder
  • Underskriv sikker med NemID
  • Dansk virksomhed – samarbejde med DER Privat Finans

Muligheden for at søge op til 50.000 kr. gør at du kan få finansieret det meste og uden indblanding i, hvad pengene skal bruges på. Beløbsgrænsen på 50.000 kr. er i øvrigt meget udbredt på online markedet.

Du kan se hvem der ellers tilbyder online lån på 50.000 her.

Hvem kan ansøge?

Vil du gerne i gang med at ansøge hos dem? Det er de fleste som kan søge om lån hos EK, men det kræver at du opfylder en række krav. Det drejer sig om følgende:

  • Mindst 20 år
  • Ingen RKI registrering
  • Dokumentere din indtægt

Alle disse krav er helt normale og udbredte i branchen, så du bør have gode chancer for både at kunne ansøge og blive godkendt. Godkendelsesraten er generelt høj online og selvom EK.dk er nye på markedet, forventer vi det samme bliver tilfældet hos dem.

Du kan som altid udfylde en uforpligtende ansøgning, for at se hvad de kan tilbyde dig. Du er ikke forpligtet til at skrive under eller andet, hvis det fremsendte tilbud ikke lever op til dine forventninger.

Værd at vide om EK

Til trods for at EK og deres forbrugslån er nye i Danmark, er der et rutineret selskab bag. Deres finansielle produkter tilbydes nemlig i samarbejde med DER Privat Finans A/S, som har været på markedet i mange år.

Vi forventer derfor en ny, men velkørende udbyder i Danmark, der formegentlig bliver populær hos mange. Det har alle dage været attraktivt med hurtigt svar, hurtige behandlingstider, lave renter og gode chancer for flere penge på kontoen. Det er hvad du får med et EK lån.

Det er sikkert og trygt at udfylde en ansøgning hos dem. Dels skal du bruge dit NemID, hvilket sikrer et højt sikkerhedsniveau, da den er helt unik for dig. Dels bruger de den seneste teknologi inden for SSL kryptering, bl.a. via Norton Secured, så dine oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Vi har store forventninger til dem og tror på, de bliver godt modtaget på markedet og vi vil naturligvis følge dem tæt.