Helligdage er normalt reserveret til familien eller til en tur i kirke, hvis du er den religiøse type. Men det er efterhånden få, der rent faktisk ser søndag som en hellig dag, og derfor bliver den sidste dag i weekenden ofte brugt til meget andet end afslapning.

Faktisk kan du også låne penge på en søndag, da lånefirmaerne holder åbent for ansøgninger. Se mere om at låne penge på en søndag her.

Ansøg lån døgnet rundt online

Hvis du går ned i banken for at tage et lån på en søndag, vil du blive slemt skuffet. De har selvsagt lukket, men låneudbyderne online tager imod ansøgninger døgnet rundt. Det gør derfor ingen forskel hvornår eller hvad dag du ansøger.

Det er en stor styrke ved lånefirmaerne på nettet. Du kan søge når det passer dig, også selvom du ønsker at låne penge på en søndag. Svartiden vil være hurtig og kan komme inden for 1 time hos flere udbydere.

Søg om lånPå den måde kan du faktisk sidde hjemme i sofaen en søndag og finde ud hvem du vil søge hos. Du finder bare det rette lånefirma, udfylder ansøgningsformularen og sender den afsted. Når du har modtaget lånetilbud retur, kan du nemt vurdere og underskrive med din NemID signatur.

Låneaftalen er herefter oprettet og du kan forvente at modtage pengene om mandagen. Da weekenden ikke er bankdage gør det, at pengene ikke kan komme samme dag. Svartiderne og udbetalingstiderne varierer fra firma til firma, og kan bl.a. afhænge af om du søger forbrugslån på 10000 kr eller 40000 kr.

Disse og mange flere informationer vil fremgå af sammenligningsoversigterne på vores hjemmeside.

Pengene kommer først mandag

Som nævnt findes der ikke banker, med åbent på søndage. Og selvom du ikke har tænkt dig at tage lånet i banken, er du stadigvæk afhængig af deres åbningsdage. For ligesom dig anvender lånefirmaer også banker til deres transaktioner. Så derfor er de afhængige af bankdagene.

Det vil altså sige, at et lånefirma ikke kan udlevere pengene til dig på en søndag, fordi det ikke er en bankdag. Det samme gælder desuden, hvis du ansøger på en lørdag eller enhver anden helligdag. Du kan derfor først forvente at se pengene på kontoen om mandagen, men selve låneaftalen kan sagtens blive lavet på en søndag.

Det er en god idé at tage højde for udbetalingstider og hvornår du kan forvente pengene, inden du vælger et tilbud. Specielt hvis det gør en forskel for dig. Der kan være særlige situationer hvor man behøver pengene hurtigt, hvor disse detaljer bør tjekkes. Ellers bør du som udgangspunkt have dit fokus mod at finde de billigste tilbud og den laveste ÅOP.