Har du en masse dyr gæld, der koster dig mange penge måned efter måned i renteomkostninger? Det er situationen for mange danskere, hvor mange har gældsat sig for hårdt op til finanskrisen.

Der er en vej ud, der kan spare dig mange penge. Refinansier din forbrugsgæld online og opnå en lavere rente, samtidig med du får samlet dine lån hos ét firma. Det er fordelene ved refinansiering af gæld.

Refinansier din forbrugsgæld online

Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig.

Refinansiering er ikke så udbredt i Danmark, som det ellers burde være, for fordelene står i kø. Du opnår lavere omkostninger som kunde og større økonomisk overblik, ved at få samlet dine forbrugslån hos ét selskab.

Refinansiering af gældDer er dog ved at komme en trend, hvor flere og flere forbrugere vælger at refinansiere deres lån, til en lavere rente samlet set. Det kommer som en naturlig konsekvens af mange år, hvor mange danskere har optaget dyre kviklån og forbrugslån. Her er refinansiering modsvaret, der sikrer dig en mere fair rente og større økonomisk overblik.

Der er mange banker som kan hjælpe dig, herunder Bank Norwegian, Santander Bank og Sambla, mens tjenester som Lendo hjælper dig med at finde det bedste samlelån, blandt mange banker.

Sådan fungerer det

Refinansiering af gæld fungerer ved, at du fx. optager et lån på 70.000 kr. Det er din eksisterende forbrugsgæld der afgører, hvilket lånebeløb du bør vælge.

Har du gæld på 70.000 kroner, kan du søge om et samlelån i den størrelsesorden. I selve ansøgningen kan du blive spurgt, om lånet skal anvendes til indfrielse af anden gæld. Her skal du tjekke af/sige JA. Det er nemlig hele pointen. Du kan se hvordan hos udbyderen Bank Norwegian, på billedet herunder.

Det større lån du laver, bruges til at afdrage de dyre kviklån og anden gæld, du måtte have. Du vil nu have gælden hos én udbyder og til en markant lavere rente. I bund og grund minder det meget om at lave almindelige forbrugslån, men hvor pengene blot benyttes til at indfri eksisterende gæld.

Refinansiering hos Bank Norwegian

Refinansiering hos Bank Norwegian.

 

Kom af med din dyre gæld ved at refinansiere

Det er irriterende at rende rundt med en dyr gæld, specielt hvis du har svært ved at komme af med den. Det har de fleste danskere, da der kun kan afdrages lidt hver måned.

Refinansiering af gæld er en perfekt løsning, til at få den afviklet og sikret dig selv, markant lavere omkostninger. Det er intet tryllenummer, for du kommer til at have samme gæld, den er bare markant billigere – og så har du et bedre økonomisk overblik, da den er samlet ét sted.

Kan spare dig mange penge

Der er ingen tvivl om at refinansiering kan spare dig mange penge. Lad os bare fortsætte eksemplet, med en gæld på 70.000 kroner. Overvej hvor stor en forskel det gør, om renten er på 9 % eller 19 %. Dertil kommer de gebyrer du kan blive pålagt undervejs.

Det bliver til rigtig mange sparede penge, på både månedsbasis og årsbasis. Det er ikke uden grund, at refinansiering er blevet meget udbredt efter Finanskrisen, hvor mange danskere har fået dyr gæld, de ikke kan få betalt ud.

Vi kan kun anbefale dig at ansøge hos både Bank Norwegian og Santander Consumer Bank i vores oversigt, for at komme i gang. Det er helt uforpligtende, men vil højest sandsynligt spare dig en del penge. Blot ved at benytte sig af denne smarte fremgangsmåde.

Begge online banker hører til de mest prisvenlige på lånemarkedet lige nu og det bekræfter deres lave renter.