Rigtig mange mennesker mangler lige det sidste til at få deres drømmehus i stand. Er du en af dem, har du måske prøvet at søge om et lån hos din bank.

Mange oplever at få afslag fra deres bank, når de søger om et lån til enten renovering eller køb af ny bolig. Heldigvis er der andre muligheder, når du mangler penge til huset. Dem ser vi nærmere på her. 

Afvist af banken? Her kan du låne

Lån til hus uden om bankenDer er en lang række lånudbydere online, der er klar til at hjælpe dig, hvis din bank har afvist din ansøgning. Ofte er renten højere, når du låner fra andre udbydere end i din bank, men omvendt skal du typisk ikke stille sikkerhed bag og opfylde samme strenge krav. Du får frie rammer og mulighed for at opfylde dine boligdrømme.

Der er dog én faktor der er ét NO-GO hos samtlige långivere og det er RKI – hvis du på noget tidspunkt er blevet registreret i RKI, vil online udbydere heller ikke kunne hjælpe dig.

Vi ser nu nærmere på to af de bedste og billigste aktører du bør kende til, uanset om du har brug for et lån til ny bolig, forbrug eller noget helt tredje.

Udenombanken.dk – Lån til bolig, sommerhus og kolonihave

En af dine muligheder er Udenombanken.dk. Navnet siger sig selv, det er en hjemmeside, der udlåner penge uden om banken, til alle dem der har fået et nej – deres overbevisning er at mange danskere er i stand til at tilbagebetale pengene i tide, selvom banken har sagt nej.

Hos Udenombanken.dk kan du både låne til bolig, sommerhus og i din friværdi. Ansøgningsprocessen er nem og helt ligetil, præcis som det kendes på online markedet. Udenombanken.dk’s fremgangsmåden er at matche din ansøgning med professionelle långivere, hvor de står som den professionelle mellemmand. Det er derfor helt sikkert og smart.

Santanderconsumer.dk – Lån til forbrug og ny bil

Santander Consumer Bank er den danske udgave af den spanske Banco Santander, som er den største bank i Eurozonen. På Santanderconsumer.dk kan du låne penge til forbrug og ny bil.

De tilbyder dig to forskellige Privatlån løsninger. Det ene på 10.000 – 100.000 og det andet på 50.000 – 350.000 kroner. Beløbsgrænserne er altså forskellige og gør at de kan afhjælpe de fleste pengebehov.

Behandlingen går hurtigt og din ansøgning foregår online. Så selvom det kan minde om en almindelig bank, har du fortsat fordele ved at søge på nettet. De laver altid en kreditvurdering blandt andet for at bestemme din rente, og om du kan godkendes. Alle med dansk CPR-nummer kan søge og det er altså en god mulighed for at låne penge til forbrug eller ny bil, hvis din bank har sagt nej.