Lån til at få lavet nye tænder

Det kan være en ubehagelig oplevelse at gå til tandlægen – ikke kun i tandlægestolen, men også bagefter når du får regningen i hånden. Det er langt fra alle, der har råd til at gå til tandlægen hver gang, der er brug for det, og slet ikke, hvis du skal have lavet helt nye tænder.

Er du en af dem, der har svært ved at finde plads i budgettet til de uundgåelige tandoperationer, er det en god idé at læse med her. Vi hjælper dig med at finde et godt lån til nye tænder.

Hvor kan jeg få penge til tandlægeregningen?

Der er heldigvis flere måder, du kan finde hjælp til at få betalt den uoverskuelige regning. Der er to forskellige måder, der er værd at fokusere på. Hvad du vælger er op til dig selv, men du bør undersøge begge muligheder, for at finde den billigste løsning.

Internetlån – Nemt, hurtigt og ligetil

Den nemmeste og hurtigste mulighed er at låne penge til dit tandlægebesøg online. Der er en lang række udbydere på nettet, der er klar til at låne penge til, hvad end det skal være. Du kan søge alt fra 1.000 kroner til mange tusinde.

Søg om forbrugslån onlineDer er stor forskel på de forskellige forbrugslån du kan finde, så det er en god idé at undersøge firmaernes renteniveauer og krav, inden du ansøger. Som du kan se i vores oversigt på forsiden, er der kommet flere billigere firmaer på markedet.

Det betyder at online firmaerne faktisk kan være ligeså, eller billigere end bankernes forbrugslån anno 2016. Noget de færreste danskere er klar over. Du bør derfor undersøge alternativerne grundigt og ved at søge flere steder, kan du nemmere finde det billigste tilbud.

Tandlægeklinikken

Nogle tandlægeklinikker tilbyder finansiering af større opgaver. Det er ikke alle steder, det er muligt, derfor skal du undersøge, om din egen tandlæge tilbyder det. Finansiering hos klinikken fungerer som et lån.

Lån til nye tænderDu får lavet indgrebet og derefter betaler du af over nogle måneder, indtil du har betalt både prisen tilbage og de renter, der bliver pålagt. Det kan være forskelligt, hvor høje renterne er og det bør du sætte dig ind i på forhånd.

Det optimale scenarie for at finde det billigste lån, er at du søger 2-3 steder online og samtidig forhører dig hos klinikken. På den led får du flere tilbud og renter tilbudt, hvor du så kan vælge det bedste.

Husk, at du ikke er bundet af din egen tandlæge, som du er af din læge. Så selvom du ikke kan låne hos din egen tandlægeklinik, kan du godt tage kontakt til en, hvor det er muligt at blive behandlet.

Det er ikke sjovt med tandpine!

Uanset hvordan du vælger at håndtere din økonomiske situation, er det vigtigt, at du gør det! Tandproblemer kan blive værre, jo længere tid du går rundt med dem uden at gøre noget ved dem.

Og der er ikke nogen tvivl om, at det ikke er sjovt at have tandpine. Det kan gå ud over både dit arbejde og mange andre ting. Tag hånd om problemet og så bør du kunne finde en prisvenlig finansieringsløsning.