Har du en udgift du ikke ved, hvordan du skal dække? Har du slet ikke noget økonomisk overskud? Mangler du kort og godt penge? Så er der heldigvis gode muligheder for at tage et lån og lynhurtigt have pengene på kontoen.

Lån nu, penge i morgen, er muligt på nettet. Her går ansøgningsprocessen hurtigt, hvilket betyder du får svar inden for 1 time og bliver du godkendt, kan pengene være på din konto i morgen. Mere om ansøgningsprocessen her.

Ansøgningsprocessen online er lynhurtig

Vælger du at tage et lån gennem en udbyder på nettet, kan du få penge på din konto lynhurtigt. Lang de fleste lånefirmaer du kan finde online, har en ansøgningsproces, der er hurtig og let. Her er det forskelligt hvilke beløb og krav de har til dig som kunde.

Du kan få overblikket via denne oversigt på forsiden.

Når du har ansøgt på hjemmesiden, skal du godkendes og sker det, får du lånetilbud retur. Det hele sker digitalt og altså uden I skal sende breve frem og tilbage. Dette har virkelig bidraget til en hurtigere proces.

Rigtig mange lånefirmaer er ikke ligeså strikse i deres krav, som det fx. kendes fra banken. Til gengæld kan du risikere at få en højere rente, hvis du ikke har en god og stabil økonomi. Det er derfor du altid bør ansøge flere forskellige steder, da det giver dig det bedste udgangspunkt – og bedre mulighed for at finde den laveste ÅOP.

Det bedste tilbud er det, der er billigst og passer bedst til dine behov. Når du sammenligner lån, er det en god idé at holde øje med ÅOP (årlige omkostninger i procent). Her er alle renter, gebyrer og andre forpligtelser medregnet. Det gør det altså lettere og mere overskueligt at finde det billigste tilbud.

Lån nu og betal senere – vælg selv løbetiden

Online kan du låne nu og betale senere, hvor du selv har mulighed for at vælge løbetiden. Ved de små pengebeløb er løbetiden på 30-45 dage. Ved de mere klassiske forbrugslån online går løbetiden fra 12 til 180 måneder.

Som kunde har du altså gode muligheder for at vælge en passende løbetid, der gør at du ikke får problemer med at betale den månedlige ydelse.

Hav pengene på kontoen næste dag

Når du har sammenlignet og valgt et tilbud, skal du blot underskrive låneaftalen. De fleste steder kan du gøre dette ved hjælp af dit NemID.

Rigtig mange firmaer har en service der gør, at du har pengene på din konto allerede dagen efter du har godkendt lånet. Du kan endda være heldig at have dem samme dag, hvis du har samme pengeinstitut som udbyderen. Når du har modtaget pengene, er der ikke andet tilbage end at bruge dem til netop det, du har lyst til.