Ønsker du at lave et forbrugslån til større bryster? Uanset hvor meget du ønsker større eller pænere bryster, kan det være svært at overbevise banken. De fleste banker vil sige nej og det efterlader dig med mulighederne online.

Her har du mange gode og prisvenlige lånefirmaer at vælge imellem. Du kan søge alt fra 5.000 kr. så der skal nok være udbydere for ethvert behov.

Lån til nye større bryster

Det er nemt, enkelt og hurtigt at optage lån til nye større bryster online. Ansøgningen kan gennemføres på 5 minutter, svaret kommer typisk samme dag, hvorefter du kan underskrive med dit NemID.

Du kan derfor hurtigt have pengene på kontoen og du oplever ikke samme besvær eller en masse spørgsmål, som det kan være tilfældet i banken. Forfriskende vil mange mene.

En brystoperation kan koste alt fra 30.000 – 50.000 kroner. Det er typisk i det prisinterval, at de fleste brystoperationer vil ligge. Det er beløb du kan søge hos en lang række udbydere online.

Lån via brystklinikken?

Hos visse brystklinikker har du mulighed for at søge finansiering, men er det en god idé? Generelt bruger klinikker, tandlæger mv. eksterne lånepartnere, der ligeledes er aktive på online markedet. Det sker altså via lånefirmaer og ikke via banker som Danske Bank eller Nordea.

Grundlæggende mener vi at de laveste renter og billigste løsninger, findes hos udbydere som Bank Norwegian, Santander Consumer med flere. Du kan sagtens vælge at ansøge begge steder, så du er sikker på den billigste løsning, men det må ikke være som et fravalg af online firmaerne.

For du kan ende med en finansieringsløsning, der er dyrere end hvad du ellers kunne opnå. Få derfor indhentet flere tilbud, så du finder den laveste ÅOP.

Gode råd inden brystoperationen

Sidst vil vi give dig en række gode råd inden brystoperationen. For de fleste kvinder, vil det være første gang at der skal laves større bryster. Det er derfor meget rart at vide, hvad man skal være forberedt på og

  • 1. dagen: Træthed og mulighed for kvalme. OBS: Hold øje med blødning fra brystet!
  • 2. dagen: Brysterne er fortsat hævede og ømme. Hvil dig, men få også gået lidt.
  • Efter 1 uge: Eftervirkningerne begynder at aftage. Vær OBS på kontroltiden.
  • Efter 2 uger: Tilbage på arbejde igen. Undgå tunge løft og motion, nogle uger endnu.
  • Få placeret dagligdagsting i lav højde (bruser, shampoo, køkkenting etc.)
  • Hav lange skjorter og løstsiddende tøj klar.
  • Afklar dit fravær med arbejdspladsen.

Vi ønsker dig held og lykke med indgrebet. Meget af kvindens feminitet er placeret i brysterne, så selvom det er dyrt, kan vi sagtens forstå dit ønske om en skønhedsoperation. Kan det gøre dig gladere og/eller styrke din selvtillid, er det alle pengene værd.