Forbrugslån til spa & jacuzzi

Forbrugslån til spa & jacuzzi

Har du lyst til at forkæle dig selv og skabe nye muligheder i hjemmet? Hvad bedre end at købe og installere et spabad, så du slipper for dyre wellnessophold. Der er ingen tvivl om at en jacuzzi er luksus på første klasse og noget de fleste vil få stor glæde af.

Du kan søge forbrugslån til spa & jacuzzi online, uanset hvor mange penge du mangler. De fleste spabade kan finansieres for 5.000 til 90.000 kr.

Lån til ny jacuzzi eller spa

Ønsker du at søge lån til ny jacuzzi kan du gøre det gratis og uforpligtende via Forbrugslan-guiden.dk. Du ved sikkert allerede hvad du mangler på kontoen, hvorfor du kan vælge dit ønskede pengebeløb, for at se nærmere på låneudbyderne.

Vælg dit cirka lånebeløb i menuen, for at se hvor du kan låne.

Vi kan særligt anbefale dig udbyderne Bank Norwegian og Santander Consumer. To af de billigste udbydere online, internationale aktører der har styr på sagerne. Søg hos dem og så bør du ende med et billigt lån til spa.

Vel og mærke, hvis du opfylder deres krav til ansøgere. Du kan tjekke deres ansøgerkrav og meget mere, ved at gå til vores sammenligningsoversigter.

Prisniveauet

Prisniveauet for et ny spa afhænger meget af, om den skal være oppustelig eller fast installeret med gode materialer. De fleste vil foretrække sidstnævnte og det er ligeledes den dyreste løsning. Omvendt ved de fleste godt, hvordan det er med et oppustelig svømmebassin – det er på ingen måde det samme som en klassisk swimmingpool.

Vi anbefaler at du vælger en fast installeret spa, af solide materialer, da den holder længst og giver dig den optimale effekt. For hvem gider pludselig at skulle puste den op, når der skal slappes af. Arbejde før du kan slappe af, du kan næsten høre hvordan det lyder!

Hvad er forskellen?

Er du i tvivl om, hvor vidt der er forskel på et spa og en jacuzzi. Der ER forskel, da Jacuzzi rent faktisk er et brand for en speciel type spabade. Sidstnævnte kan derfor anvendes i mange forskellige sammenhænge, da betegnelsen er noget bredere.

Et spa er den generelle betegnelse, mens jacuzzi er et brand navn.

Vi ønsker at ramme begge målgrupper med vores artikel, hvorfor vi har valgt at anvende begge termer. Der skal dog ikke herske tvivl om, at det er forskellige begreber, selvom de fleste ser det som samme ting.

Det skal tilføjes at de fleste danskere forbinder spabade, med de opvarmede bade der findes udenfor, mens jacuzzien er dem der finder indendørs på badeværelser og hoteller. Det er nemlig ofte sådan de to ting anvendes i praksis. Definitionen på et spa er et badekar, der kan lave bobler, så det kan selvsagt være placeret hvor du ønsker det.