Går du og drømmer om en velfortjent badeferie med masser af sol og afslapning? Eller måske er du mere til at suse ned over Alperne med knasende sne under skiene? Uanset hvor din næste rejse skal gå hen, så har du muligheden for at låne penge til det ved at optage et forbrugslån.

Vi kigger på de mest populære feriedestinationer for danskerne og giver dig gode råd til, hvordan du finder det bedste forbrugslån til ferie.

Sammenlign forbrugslån til ferien

Et forbrugslån er en lånetype, som du kan bruge til lige nøjagtig det, du vil. Du behøver faktisk ikke engang oplyse udbyderen om formålet med pengene. Derfor kan du altså frit disponere over dem, og du kan for eksempel vælge at bruge dem på en rejse til dig selv eller familien.

Når du skal optage et forbrugslån til ferie, så er det vigtigt, at du sammenligner de tilbud, der findes på markedet.

Der findes rigtig mange muligheder, og du kan spare mange penge på at sammenligne dem på kryds og tværs. Husk på, at du altid kan søge helt gratis og uforpligtende, og derfor anbefales det klart at søge hos minimum 2-3 forskellige selskaber. På den måde kan du sammenligne dine personlige tilbud og vælge det, som er både bedst og billigst for dig.

Få fornyet energi med en ferie

En ferie er med til at give dig et pusterum i hverdagen, og det kan være enormt tiltrængt for at få ny energi og overskud i et ellers travlt liv. Det behøver ikke nødvendigvis være en længere rejse, men blot en forlænget weekend eller en enkelt uge kan gøre underværker – om det så er til dig selv, sammen med dine veninder, eller måske med din kæreste eller familien.

Top 3 destinationer på badeferie

Vi danskere elsker badeferier, fordi det betyder, at vi kan komme hjem fra det blæsende, kølige og ofte regnfulde danske vejr. Du kan naturligvis tage lige derhen, hvor du vil, så længe der er strand eller pool samt mange solskinstimer, men her får du alligevel tre skarpe forslag til badeferier:

 • Thailand: Den eksotiske destination er enormt populær blandt danskere, og det er ikke uden grund. Kridhvide sandstrande kombineret med masser af kulturoplevelser, dejlig mad og en fantastisk lokalbefolkning – hvad mere kunne man ønske sig?
 • De Kanariske Øer: De spanske øer er en sikker vinder, hvis du ikke vil helt så langt væk. De er skønne både sommer og vinter på grund af de høje temperaturer, og så ligger der nogle virkelig dejlige resorts rundt omkring på øerne.
 • Tyrkiet: Flere af de tyrkiske rejsemål, såsom Alanya og Side, er et populært valg, når vi danskere skal ned og nyde sol og varme. Rejserne er billige, og du kommer ikke til at kede dig, hvis du vil lave andet end at dase på stranden.

Top 3 destinationer på skiferie

I den helt anden boldgade har vi skiferierne, og her har vi selvfølgelig også nogle foretrukne destinationer. De skisportsområder, der absolut topper listerne, er:

 • Kvitfjell i Norge – specielt en sikker vinder, når familien rejser sammen.
 • Anton i Østrig – for den erfarne, adrenalinelskende skiløber, som søger nye udfordringer.
 • Val d’Isere i Frankrig – til fartdjævlen, vennegruppen eller alle, der ønsker fantastiske skiforhold.

Top 3 destinationer på fodboldrejse

Skal du med vennerne på fodboldrejse, og drømmer du om at se nogle af verdens bedste hold i aktion? Så kan én af disse tre steder anbefales:

 • Manchester (Manchester United): Kom ind og oplev den helt særlige atmosfære med de mange engelske fans og se nogle af verdens allerstørste stjerner.
 • Madrid (Real Madrid): Besøg det imponerende stadion og se den spanske magi i levende live, mens du får glæde af den dejlige spanske hovedstad.
 • Barcelona (FC Barcelona): Er du mere ovre i den anden lejr, så kan det prestigefyldte spanske tophold imponere dig i skønne Barcelona.

Top 3 destinationer på golfrejse

Vi danskere elsker at spille golf, og vi tager gerne på tur blot for at dyrke sportsgrenen i dejlige omgivelser og behagelige temperaturer. Vil du på golfferie, så overvej at besøge:

 • Costa del Sol, Spanien
 • Sicilien, Italien
 • Punta Cana, Den Dominikanske Republik

Vi håber du kan bruge vores forslag til inspiration, så du får valgt den helt rigtige feriedestination til dine behov.