Forbrugslån som timelønnet

Som timelønnet kan din udbetalte løn hver måned variere i høj grad. Derfor kan du måske pludselig befinde dig i en situation, hvor du har brug for lidt ekstra hjælp til at betale en uventet regning eller ekstra udgift.

Din indkomst påvirker dine lånemuligheder både i banken og på nettet. Vi hjælper dig med at finde mulighederne for online forbrugslån som timelønnet, så du kan spare både tid og penge i processen.

Lån penge som timelønnet

Har du haft en måned med få timer, så kan du hurtigt få behov for at låne et par tusinde kroner til en uforudset regning eller noget andet, som skal betales. Du vil opleve at forskellige udbydere har forskellige indkomstkrav, så hvad du tjener til daglig har en væsentlig indflydelse.

Og det er klart, at hvis du har haft en måned med få timer og mindre løn, vil pengebehovet ofte være større end ellers.

Du kan  ligesom alle andre have behov for hjælp til finansiering af alt andet. Det kan være en ny bil, drømmerejsen, nye møbler, elektronik eller noget helt andet. Du kan optage et online lån som timelønnet og bruge pengene på præcis det, du vil.

Brug oversigterne her på hjemmesiden til at finde den udbyder, som bedst dækker dine behov. Her kan du også sammenligne selskaberne på renten, og du kan nemt og hurtigt se, om du lever op til kriterierne.

Hvad er dine muligheder

Markedet for online forbrugslån er utrolig stort, og dine muligheder afhænger i høj grad af dine behov. Der findes for eksempel langt flere selskaber, som tilbyder små beløb end store. Men dine muligheder afhænger også af dig selv. Først og fremmest er din alder en vigtig faktor.

Er du under 18 år, så har du ikke muligheden for at optage et forbrugslån på egen hånd. Jo ældre du er, jo flere selskaber findes der, som kan tilbyde dig et forbrugslån som timelønnet. Er du fyldt 23 år, så lever du op til den øverste aldersgrænse, der findes.

Dernæst spiller din økonomi en vigtig rolle. Som timelønnet kan din månedlige – og endda årlige – indkomst som sagt variere i høj grad. Men er du i fast arbejde, så er du allerede godt stillet. En lang række udbydere kræver nemlig blot, at du har en fast indtægt – ikke nødvendigvis en fast månedsløn. Dog findes der også mange selskaber, som har krav til en specifik indtægt.

Dette gør sig især gældende ved de større beløb. Så skal du låne mange penge som timelønnet, så skal du hos nogle selskaber have en årlig indkomst på over fx 250.000 kr. Det er svært at sige, om dette krav opfyldes for timelønnede generelt, da indtægten afhænger af stilling, antal timer, alder osv.

Jo højere indkomst, jo bedre rente

Når du ansøger om et forbrugslån som timelønnet, så skal udbyderen have adgang til information om din økonomi. Det skal de for at kunne foretage en såkaldt kreditvurdering. Her vurderer de, hvor stærk din økonomi er, og ud fra dette fastsætter de dine vilkår. Jo bedre økonomi du har, jo mindre risiko løber selskabet ved at give dig et forbrugslån som timelønnet.

Derfor vil en højere årlig indtægt give dig en lavere rente på dit lån. Af den grund er det vigtigt altid at indsende en ansøgning for at se præcis, hvad selskabet kan tilbyde dig med dine forudsætninger. Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge, så du kan søge hos så mange, du vil.