Forbrugslån som chauffør

Arbejder du som chauffør og drømmer om at bestille en rejse til hele familien, købe en ny bil eller renovere badeværelset? Så er der hjælp at hente med et online forbrugslån, hvor du kan få penge til lige det, du har behov for. Vi hjælper dig med at finde dit forbrugslån som chauffør, så du kan spare både tid og penge. Sammenlign dine muligheder med os og find den billigste løsning for dig.

Optag forbrugslån som chauffør

Der findes utallige selskaber på nettet, som tilbyder online forbrugslån. Den store konkurrence gør, at du som kunde har masser af fleksibilitet, og det bidrager samtidig til rigtig gode vilkår for forbrugerne. Men det store udvalg betyder også, at det kan være vanskeligt og tidskrævende at finde de selskaber, du vil søge hos. Det er dog tiden og indsatsen værd at undersøge markedet, da der kan være enormt stor variation i vilkår og rente. På den måde kan du spare mange penge på at vælge den ene udbyder frem for den anden.

ChaufførVi har gjort det nemmere for dig at sammenligne dine muligheder for et lån som chauffør. Her vil din løn have en betydning for, hvem du kan søge hos og hvem der godkender dig, da alle udbydere har forskellige indkomstkrav.

Nedenfor finder du nemlig en liste over nogle af de selskaber, som har fået de bedste vurderinger, og som kan tilbyde dig lave renter. Brug den til at finde et par udbydere, som kan dække dine behov i forhold til løbetid og beløb. Indsend derefter din ansøgning modtag dine tilbud og sammenlign dem for at finde det bedste og billigste for dig.

Du kan sammenligne udbydere og ansøge via de mange oversigter på hjemmesiden.

 

Online banker, du bør overveje

Bank Norwegian

  • Tilbyder lån op til 400.000 kr og løbetid op til 15 år.
  • Kræver, at du har fast arbejde, bor i Danmark og ikke er registreret i RKI.

Santander Consumer Bank

  • Tilbyder lån op til 350.000 kr og løbetid op til 15 år.
  • Kræver, at du bor i Danmark og har dansk CPR-nummer samt at du ikke er registreret i RKI.

Ekspres Bank

  • Tilbyder lån op til 300.000 kr og løbetid op til 6 år.
  • Kræver, at du bor i Danmark, har dansk CPR-nummer og ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvad er kravene til dig

Udbyderne har selvfølgelig også nogle krav til dig som ansøger, som du skal opfylde. Det gælder blandt andet, at du altid skal være over 18 år. Nogle udbydere har andre aldersgrænser. Men som chauffør er dette højst sandsynlig ikke noget problem, eftersom alle muligheder åbnes, når du er fyldt 23 år. Som du kan se, så kræves det også, at du bor i Danmark og har dansk CPR-nummer samt at du ikke er registreret i RKI.

I tillæg har nogle udbydere krav til din indtægt. Selskaber som Bank Norwegian kræver, at du har fast arbejde, mens andre har et mere specifikt beløb. Hos Ekspres Bank gælder det blandt andet for gifte og samboende, som vil låne over 75.000 kr, at jeres samlede årlige indkomst skal være minimum 250.000 kr brutto.

Som chauffør har man en månedsløn på næsten 26.000 kr, hvilket altså langt overstiger dette krav. Derfor er du på det danske marked rigtig godt stillet for at kunne optage et forbrugslån som chauffør.

Det gør ingen forskel om du arbejder som lastbilschauffør, taxachauffør eller privatchauffør. Det centrale er din indtægt. Jo højere indkomst du har, jo bedre vilkår og lavere rente vil du kunne få hos de forskellige udbydere.