Mangler du finansiering af dit bryllup? Det kan være dyrt at holde en stor fest, for alle sine venner og bekendte. Du sætter selv rammerne, men et bryllup kan hurtigt kræve et lån på 60.000 og helt op til 150.000 kroner.

Det er i det prisniveau de fleste danske bryllupper ligger, selvom det kan blive meget dyrere. Men hvis du har brug for et lån til at finansiere gildet, bør du holde dig inden for et rimeligt budget. Se mere om at låne penge til bryllup i denne artikel.

Lån penge til bryllup online

Har banken ikke lyst til at låne dig de 60.000 eller 80.000 du mangler, for at kunne holde drømmebrylluppet? Så er online udbyderne et godt alternativ. Du har mange valgmuligheder og gode chancer for at få din ansøgning godkendt.

Vælger du at søge med en samlever, vil det blot styrke Jeres muligheder for at få en lav rente. Vi ønsker altid at give dig overblikket over selskabernes vilkår, renter, åop og hvad der ellers har en indflydelse. Vælg et cirkabeløb i menuen øverst for at se nærmere på udvalget, alt efter hvor mange penge I mangler.

Søg om lån herDer er mange selskaber som kan hjælpe dig med et lån til bryllup online, hvor ingen vil spørge til, hvad pengene bruges på. Så selvom du optager et forbrugslån til bryllup, kun pengene lige så vel gå til nyt badeværelse eller en rejse med din partner.

Du kan nemt komme i gang med at ansøge og se hvilke tilbud du får retur, via denne hjemmeside.

Et forbrugslån kan finansiere gildet

Hvis du gerne vil låne penge til dit bryllup, vil der altid være tale om et forbrugslån. Det kan man ikke komme udenom, men det er ikke unormalt at mangle finansiering til festlighederne. Det er en rigtig dyr, men uforglemmelig begivenhed, som helst skal sidde lige i skabet.

De fleste vil fortryde at holde et skrabet bryllup til 50-70.000 kroner, for så er det uundgåeligt, at du må skære på centrale dele af festen. Det kunne være musikken, baren efter midnat eller hvad man ellers kan forestille sig.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel selv 20-30.000 kr. ekstra kan gøre for festen som helhed – og det indtryk som gæsterne tager derfra med. Et forbrugslån kan være med til at finansiere gildet og det bør være muligt at finde en fornuftig rente. Lad os i den forbindelse anbefale dig at sørge for overnatningsmuligheder til gæsterne, hvis du ønsker et brag af en fest.

Du kan læse mere om at låne til bryllup og andre festlige begivenheder på online tjenesterne Lånomaten og Termino. Bryllupslån er en mulighed for nogle, men gør dit forarbejde, så du finder den billigste udbyder Få hjælp og gode tips til at finde præcis den løsning, der matcher dine behov.

Planlæg dit bryllup i god tid

Ét er at skaffe finansiering til bryllup, noget andet er hele planlægningsprocessen. Det kan være omfattende, for der er mange ting at huske på. Nogle skal der styr på med det samme, mens andre ting kan ordnes i ugerne op til festen.

Vi vil anbefale dig at planlægge brylluppet i god tid, så du undgår stressede perioder eller kritiske situationer. Vi vil anbefale dig at tjekke denne huskeliste, der rummer de vigtigste ting og med en tidsramme på, hvornår der skal styr på dem.

God fornøjelse og hav et fantastisk bryllup!