Har du brug for et mindre kreditlån på kontoen? Der findes rigtig mange lånetyper -og begreber i den finansielle branche og som privatkunde kan det være svært at skelne disse fra hinanden.

Forbrugslan-guiden.dk gør dig klogere på dine muligheder og på hvad kreditlån er for en størrelse. Det er nemlig ikke noget du kan ansøge om online, men hvis du har brug for et mindre beløb, kan det være forbrugslånet, er det rigtige for dig.

Realkreditlån kan ikke optages online

Der skal nok være flere meninger om hvad et kreditlån præcist er, da det jo blot er en sammentrækning af ordene kredit og lån. To enkeltstående ord, der giver en bred betydning og definition. Der er dog bred enighed om at kreditlån er et andet ord for realkreditlån, som de fleste danskere kender til. Det er den finansiering du laver hos landets realkreditinstitutter i forbindelse med et boligkøb.

Hvis det er definitionen, har du altså ikke mulighed for at optage kreditlån online. Realkredit er kun noget du kan lave i forbindelse med boligkøbet. Så hvis du har et pengebehov på 25.000, 50.000 eller 100.000 kr. skal du altså enten snakke med din bank eller søge forbrugslån online.

Det er altid en god idé at forhøre sig i banken, for hvis de kan hjælpe dig, vil de ofte kunne gøre det til den laveste rente, så du får det billigste forbrugslån. Har du ikke held med det, eller vil du afsøge flere muligheder, kan vi hjælpe dig. Vores fornemmeste opgave er nemlig at lede dig mod det billigste lån online.

Forbrugslån ved mindre kreditbehov

Vi startede artiklen med at skrive, der findes et væld af lånetyper -og navne, som godt kan virke forvirrende. Det er derfor ikke utænkeligt at du reelt leder efter et forbrugslån, selvom du har tænkt på det som et mindre kreditlån. I alle tilfælde er det forbrugslån du skal søge online, hvis du har et mindre kreditbehov.

Det er din eneste mulighed, foruden din egen bank og hvis du ikke er i gang med at købe bolig. Den klare fordel ved at vælge online udbyderne er, at ansøgningsprocessen er nemmere, hurtigere og mere ligetil. Det er kort sagt lettere at blive godkendt hos de fleste og så er renterne tilmeldt kommet ned på et fornuftigt niveau flere steder. Online udbyderne er blevet et godt alternativ til landets pengeinstitutter.

Hvis du ikke har behov for et fast beløb i hånden, kan du ligeledes overveje en kassekredit i banken. Det kan være billigere og bedre i visse situationer, så det kan ligeledes være værd at overveje. Du kan læse mere om lån og kredit via Danske Bank.

Vi håber du er kommet nærmere, hvor du skal søge de penge du mangler på kontoen. Det er en stor beslutning af optage finansiering, så det er altid en god investering, at brug lidt ekstra tid på at finde den optimale løsning. Der kan være mange kroner til forskel og ikke mindst store mængder besvær, fra den bedste til den dårligste løsning. Så brug gerne lidt tid på at afsøge alle alternativer.