Har du penge på hånden, så bør du gå efter den bedste opsparingskonto på markedet. Vi ser på mulighederne og på hvor du muligvis finder Danmarks bedste opsparingskonto. Men lad os slå fast med det samme, at der er flere forhold som kan bestemme hvad der er det bedste for dig som forbruger.

Så når vi præsenterer dig for den bedste opsparingskonto er det ud fra de renter vi har kunnet finde på markedet. Få et indtryk af hvem der kan hjælpe dig og hvilke renter du kan forvente.

Find Danmarks bedste opsparingskonto

Der er god grund til overveje dine muligheder, hvis du har en stor opsparing og gerne vil have pengene forrentet på bedste vis. Der kan være stor forskel på at opnå en rente på 0,10 % eller 1,25 %. De fleste oplever en lav rente i landets pengeinstitutter, hvorfor vi her præsenterer dig for alternativerne.

Det er vigtigt at skelne mellem de variable og faste rentetyper. Vi ser derfor på “Danmarks bedste opsparingskonto” i begge sammenhænge, alene vurderet ud fra renten.

Santander Consumer Bank – 1,25 % – fast rentetype

Santander Consumer Bank er udbyderen der scorer højest på den faste del og den indebærer 2 års binding. Næstefter kommer Ikano Bank med en rente på 1,15 %, men hvor du har 3 måneders binding. Der skal altså en del til at foretrække dem, frem for Santander.

Santander Consumer Bank – 0,90 % – variabel rentetype

Santander Consumer Bank scorer ligeledes højest på den variable del, hvor du har 1 måneds binding på løsningen. Inden de bliver alt for dominerende, kan det nævnes at Bank Norwegian tilbyder en rente på 0,85 % og uden binding. Så det er bestemt et godt alternativ. Hvem du bør vælge, vil nok afhænge af hvordan du har det med 1 måneds binding. Begge er attraktive muligheder i vores optik.

Det skal nævnes at oplysningerne er ifølge MyBanker, da de plejer at være et troværdigt medie. Det har ikke været muligt at identificere mere attraktive renteniveauer, via landets store pengeinstitutter og deres hjemmesider, i vores undersøgelse heraf.

Sammenlign og undersøg dine muligheder

Du bør altid sammenligne og undersøge dine muligheder grundigt, når du skal finde det rigtige sted. Der kan nemlig være markant forskel på rådgivningen, gebyrer undervejs og andre forhold. Mange ting kan have en indflydelse på hvem der er de rette for dig.

I denne artikel har vi nævnt en række af Danmarks bedste opsparingskonti, set fra vores perspektiv om det størst mulige afkast, men sæt dig ind i markedet. Præcis som når du skal finde et billigt forbrugslån online.

Her kan vi ligeledes hjælpe dig med at finde Danmarks bedste forbrugslån online.

Du kan altid tage en snak med din bankrådgiver, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning generelt. Der er umiddelbart intet der hindrer dig i at spare penge op andetsteds, hvis det kan ske under mere attraktive vilkår.