Der findes mange banker på nettet og en del af dem er kommet på markedet, inden for de seneste år. Bank Norwegian og Santander Consumer Bank er to af de indlysende udbydere, der har påvirket markedet og mulighederne i positiv retning.

Vi ser på de førende banker på nettet og hvilken internetbank du skal vælge. Få hjælp til at finde den bedste bank online, ud fra dine behov.

Hvilken internetbank skal jeg vælge?

Det vigtige spørgsmål er, hvilket internetbank du skal vælge. Der er mange parametre som har en indvirkning på det rigtige valg. Dels dine egne behov og dels dit valg af udbyder.

Der er ingen tvivl om at låneselskaberne er forskellige, når det kommer til krav, vilkår, lånebeløb og renter. Du bør derfor gøre en indsats for at finde den bedste løsning.

Ud fra renten, mener vi du bør gå efter online banker som førnævnte Bank Norwegian, Santander Consumer Bank og Ikano Bank. De har attraktive renter og tilbyder mange muligheder, da du kan søge både små og store pengebeløb.

Ud fra svartiden og krav, bør du nok ikke fokusere på ovenstående. Du skal enten have fast arbejde eller tjene 240.000 om året, for at kunne ansøge hos dem. Samtidig skal du nok forvente der kan gå 1-3 hverdage, inden pengene er på kontoen. Så hvis hurtig svartid er afgørende, eller hvis du ikke kan opfylde nævnte krav, vil alternativer som Nordisk Lån eller Vivus være gode kandidater. Her skal du være henholdsvis 18 og 20 år for at kunne søge.

Lad os dog understrege, at du altid bør gå efter de laveste kreditomkostninger, uanset om det betyder du skal vente lidt længere på pengene. Af den grund bør du ikke holde dig tilbage fra at ansøge flere steder, for på den måde at give dig selv det bedste udgangspunkt. Det kan spare dig mange tusinde kroner.

Du kan altid sammenligne forbrugslån på vores forside.

Start med at klarlægge dine behov

En god start vil være at få klarlagt hvilke behov du har som kunde. Skal du bruge 25.000, 50.000 eller 100.000 kr.? Det har meget at sige for dine valgmuligheder og hvem du bør ansøge hos.

Dem der er bedst inden for lån på 25.000 kr., behøver ikke være det ved lån på 100.000 kr., så det vil altid kræve en individuel vurdering. Samtidig er det heller ikke givet du opfylder kravene alle steder.

Når vi taler om dine behov, vil de fleste have én af følgende punkter som deres primære driver, når der skal tages en beslutning. Spørgsmålet er hvad der er vigtigst for dig, når du skal vælge en bank på nettet? Husk på du ikke altid kan få det hele, da de billigste fx. sjældent er de hurtigste til at udbetale pengene.

  • Går du efter den billigste løsning (lavest ÅOP)?
  • Går du efter særlige fordele afdragsfrihed, pause mv.?
  • Går du efter hurtig svartider eller stærke anmeldelser.

Sammenlign banker på nettet via os

Du kan altid sammenligne banker på nettet via vores hjemmeside. Vi har endda lavet målrettede oversigter, afhængigt af hvilke pengebeløb du søger. Det betyder du nemt kan tjekke dine muligheder, uanset om du mangler 25.000, 50.000 eller 100.000 kroner på kontoen. Mulighederne vil nemlig være vidt forskellige, da hver udbyder har individuelle beløbsgrænser.

Sammenligningen kan bruges til at blive klogere på vilkårene, krav, svartider og ikke mindst hvilke online banker der hører til blandt de billigste. Gør brug af det, så du finder det billigste forbrugslån på nettet.

Vi ville ønske der nemt kunne udpeges en bedste internetbank, det hænger bare ikke sådan sammen. Det vil altid være individuelt og ud fra din personlige præferencer og udbydernes kreditvurdering.