Bank Norwegian er en norsk udbyder der tilbyder forbrugslån på 5.000 – 400.000 kroner. Siden begyndelsen i 2007 er de blevet et rigtig anvendt alternativ for bankkunder, da de kombinerer lave renter med en masse relevante og målrettede ydelser.

De tilbyder nemlig ikke kun forbrugslån, men kreditkort, refinansiering, opsparingskonto og en netbank. På den led kan de anses som et godt supplement til banken og mere end bare et lånefirma online. Læs mere om Bank Norwegian forbrugslån her.

Søg Norwegian forbrugslån på 5.000 – 400.000 kr.

Du kan gratis og uforpligtende søge om forbrugslån hos Bank Norwegian, præcis som det kendes fra alle de øvrige udbydere på nettet. Lånebeløb går helt op til 400.000 kroner og de kan derfor hjælpe kunderne med at finansiere de fleste formål.

Selvom de af navn og med deres finansielle ydelser kan virke som et klassisk pengeinstitut, er de det ikke helt. Det er nemlig udelukkende en netbank og de har ikke en masse filialer som det kendes af store danske pengeinstitutter som Nordea og Danske Bank. Det betyder at det hele foregår online, med alle de fordele det indebærer.

Det er klart at det stiller større krav til deres kundeservice, men her har de både en meget grundig FAQ afdeling på hjemmesiden, ligesom de kontaktes mere direkte.

Se også: Udbydere der tilbyder lån fra 5.000 kroner online

Krav til ansøgere

Alle pengeinstitutter og banker har hver deres krav til dig som kunde og ansøger. Men hos Bank Norwegian er de mere moderate, end hvad man ellers oplever hos mange udbydere. På hjemmesiden nævner de følgende krav:

  • Du skal være bosiddende i Danmark.
  • Du skal have et fast job.
  • Du må ikke stå i RKI.
  • Mindst 23 år gammel.

Bank Norwegian ønsker kun ansøgninger fra kunder, der kan opfylde disse 4 krav. Når det er sagt, er det aspekter de fleste kan sige JA til og hvis ikke, er et forbrugslån nok alligevel ikke den rette løsning for dig.

Nem og hurtig ansøgningsformular

Bank Norwegian har en nem og hurtig ansøgningsformular i kun 2 steps, hvor du udfylder dine informationer og ønskede lånebeløb. Det hele kan udfyldes på under 5 minutter, hvis du ellers har lønsedler og årsopgørelse klar.

Det er generelt altid en god idé at have fundet dem frem på forhånd, da du skal kunne dokumentere din indtægt ved mange udbydere, når du søger forbrugslån. Svaret kommer hurtigt og du kan derfor få en afklaring inden for kort tid.