NordicLån forbrugslån er en nyere mulighed du har fået på online markedet. De kom på markedet i maj 2016 og er siden blevet en etableret udbyder i Danmark, med muligheden for at søge forbrugslån op til 50.000 kr.

Det er pengebeløb der kan finansiere det meste og det bedste er faktisk, at du kan søge det uden sikkerhed og uden du bliver stillet en masse spørgsmål. Du kan bruge pengene som du selv foretrækker. Se mere om NordicLån lige her.

NordicLån forbrugslån op til 50.000 kr.

Med NordicLån kan du søge op til 50.000 kroner og de stiller ingen spørgsmål til hvad pengene skal bruges til. Det giver dig den totale frihed og fleksibilitet til selv at bestemme, om det skal være en ny computer, en udlandsrejse eller renoveringer i hjemmet.

Den nemme og hurtige ansøgningsproces er i højsædet hos dem. Det betyder at du kan søge hurtigt, få svar i løbet af 1 time og få udbetalt pengene samme dag som du godkendes. Hvis det vel og mærke er i hverdagene.

Se flere muligheder for lån på 50.000 kr. her.

Lidt om NordicLån

I dette afsnit ser vi på NordicLåns de gældende forhold. Renten starter på et fornuftigt niveau, som det fremgår i oversigten, hvilket gør dem til et godt supplement til dit udvalg som forbruger.

Vi kan klart anbefale dig at få indhentet tilbud fra dem, hvis de lever op til dine ønsker. Det kan du altid gøre helt uforpligtende. Af krav er det værd at bemærke følgende:

  • RKI ikke tilladt
  • Kan dokumentere min indkomst
  • Minimum 21 år gammel

Deres krav til dig som kunde er meget normale for online markedet generelt. Intet nyt under solen der. Du skal være glad for de ikke kræver du har en minimumsindtægt. Alt du skal kunne, er at dokumentere din indkomst.

Om du så bliver godkendt og hvilken rente du vil få tilbudt, vil så bl.a. afhænge af din indkomst og privatøkonomi i øvrigt. Vi håber du har fået et godt indblik i hvad du kan forvente hos Nordiclån.

Nye udbydere er altid med til at skærpe konkurrencen, hvilket normalt bidrager til lavere renter, bedre forhold og flere fordele til dig som forbruger. De seneste års tendenser, med flere nye virksomheder på online markedet, er derfor en rigtig positiv tendens.