Inden du er fyldt 18 år, har du ikke for alvor prøvet at bekymre dig om økonomi. Du har måske været træt af, at du ikke kunne købe de nye Nike sko, fordi der ikke var lommepenge nok. Men efter du fylder 18 og flytter hjemmefra, skal du til at tænke på husleje, madudgifter, forsikring og masser af andre kedeligt praktisk ting.

Det kan du lån penge til, hvis du stadigvæk vil have råd til sjov og shopping fra tid til anden. Få et indblik i dine muligheder for at søge et hurtigt og nemt lån online, når du er 18 år.

Det er hurtigt og nemt at låne online

Det er ikke mange udbydere som tilbyder lån til 18 årige, men der er alligevel nogle stykker på markedet, der har gjort det muligt. Og hos dem er det utroligt nemt at ansøge om et lån. Det første du skal gøre er selvfølgelig at finde lånefirmaerne, der tilbyder lån til folk på 18 og det kan du nemt via diverse hjemmesider.

Der findes flere hjemmesider, hvor du kan få overblik over mulighederne og ikke mindst en masse gode råd om at låne penge som 18 årig. For manges vedkommende vil det være første gang og derfor kan det være sundt med en grundlæggende økonomisk forståelse af diverse begreber og hvordan du bør gribe det an.

Hurtigt og nemt lån 18 årDerefter skal du i gang med at ansøge. Det kan du nemt gøre via ovenstående hjemmesider, eller ved at besøge vores forside. Ansøgningen tager ikke mere end 3-5 minutter at udfylde, hvorefter du kan sende den afsted og afvente svar. Normalt får du svar allerede samme dag, så du hurtigt kan have pengene i hænderne.

Det kan være svært at finde lånefirmaer for 18 årige

Som nævnt er der ikke så mange muligheder, når du kun er 18 år. Det er dog langt fra umuligt, da både Santander og Sparxpres lader 18 årige låne penge. Hos Santander kan du endda søge op til 350.000 kroner, som bør kunne opfylde de flestes behov.

Sparexpres tilbyder lån mellem 500 og 50.000 kroner, så her burde du også kunne finde et beløb, der passer til dig. Ingen af de to lånefirmaer tillader, at du er registreret hos RKI. Og hvis du allerede har en masse gæld, bør dit fokus være på at komme af med den først. Det kan du få gode råd til i videoen her:

Alderskravene starter ofte ved 20 år

De fleste lånefirmaer har alderskrav til kunder, der er lidt højere end 18 år. De fleste starter ved 20, men nogle udbydere vælger også, at ansøgerne skal være mindst 23 år. Det gør de højst sandsynlig fordi 18 årige statistisk set er mindre økonomisk ansvarlige og med en lavere indkomst.

Det er naturligvis langt fra sådan altid, men ud fra et generelt udgangspunkt. Det er derfor at valgmulighederne ikke er helt lige så mange, som hvis du fx. var 20 eller 30 år.

Når du først er nået de 23 år er alle muligheder åbne på online markedet. Her vil du i princippet kunne låne penge hos samtlige udbydere, selvom der ofte er andre krav du skal kunne opfylde. Det kan være krav til din indkomst, at du skal være dansk statsborger og ikke må være angivet som dårlig betaler.