Gratis forbrugslån – er det muligt?

Gratis forbrugslån er på ingen måde hverdag og ikke noget der som udgangspunkt er muligt. Aktuelt er løsningen der kommer tættest på Lendon, Ferratum og Simbo, der tilbyder nye kunder rentefrihed de første 30 dage. Ellers er det ikke muligt og du bør fokusere på at finde den laveste ÅOP.

Rentefrie forbrugslån – men kun i 30 dage

Når du ansøger som ny kunde hos visse låneudbydere, kan du få et rentefrie forbrugslån (eller kviklån), men kun i 30 dage. Det er altså kun en kortsigtet løsning, hvis du er i akutte pengeproblemer. Det kan der være mange årsager til og så er denne mulighed fantastisk.

Historisk set har de små kviklån været blandt de dyreste på markedet. Så dyre at selv små lån kun give dig en meromkostning på 500-2.000 kroner. Det er ikke længere tilfældet og det skal du kun være glad for som kunde.

Krav

Det er klart, at Lendon har krav til dig som kunde, præcis ligesom alle andre udbydere. Her er hvad du skal kunne opfylde hos dem:

  • Du skal være mindst 20 år
  • Du må ikke stå i RKI
  • Du skal være dansk statsborger

Du vil desuden opleve at lånegrænserne stiger alt efter hvor mange gange du har benyttet den enkelte udbyder. Det er et udtryk for, at der skal opbygges et godt forhold, inden du kan ansøge om større beløb 2., 3. og 4. gang. Så hvis du ellers betaler tilbage til tiden, vil dine muligheder hos disse udbydere blive bedre for hver gang.

Du bør samtidig vide at du ved disse småbeløb, ikke behøver at fremsende en masse papirer og dokumentation. Normalt skal du kunne fremvise lønsedler og årsopgørelse når du søger på nettet. I banken skal du tilmed fremvise budget og lignende.

Her slipper du for besværet, da din indkomst ikke har nogen indflydelse på dine muligheder. Det gør at ansøgningsprocessen ikke kun er gratis, men ligeledes ekstrem nem at komme igennem. Vi fortjener at denne unikke mulighed fortjener opmærksom hos alle danskere, så du ikke betaler unødig mange renter og gebyrer.