Som forbruger er der en række hjemmesider du bør kende til, hvor du kan se aktuelle priser og renter, sammenligne udbyderne med hinanden eller finde den fornødne information.

Det gælder uanset om du vil låne penge i banken eller på nettet. Vi vil derfor præsentere dig for 3 af de vigtigste finanssider du bør kende, hvis du gerne vil være velinformeret som kunde. 

1. Pengepriser.dk

Pengepriser er steder hvor du kan sammenligne priser på alverdens produkter hos bankerne. Det kan du smart gøre ud fra dine private forhold. Altså om du er i forhold eller alt efter hvilke årsindkomst du har.

Det er klart at dine muligheder er under stor indflydelse af disse forhold, så deres teoretiske opstillinger, kan være til stor hjælp. Også selvom de kun er vejledende. Når du skal sammenligne landets pengeinstitutter med hinanden er Pengepriser.dk stedet og her du sammenholde ÅOP på både forbrugslån, billån og boliglån mv.

Den eneste ulempe er faktisk, at deres oversigter kan være lidt svære at gennemskue for den almene dansker. Så det kan man godt have lidt problemer med i starten.

2. Mybanker.dk

Mybanker er en anden sammenligningstjeneste, der kan gøre dig klogere på udbydernes renter og muligheder. Her kan du sammenligne følgende:

  • Opsparingskonti
  • Lønkonti
  • Budget
  • Forbrugslån
  • Billån
  • Boliglån

Men grunden til at de bliver nævnt her, er mindst lige så meget for deres gode guides og artikler. De rummer en masse information og svar på nogle af de mest udbredte spørgsmål.

Derudover har de nettets bedste forum inden for lån, hvor du kan deltage og indsende de spørgsmål du måtte have. Det er ikke altid at du får brugbare svar retur, men du kan selvfølgelig altid forsøge.

3. Prisas.dk

Sidst på listen har vi Prisas.dk og det er en sammenligningstjeneste inden for lån, bredbånd og a-kasser, for dig der gerne vil finde den bedste løsning. På deres hjemmeside kan du nemlig se oversigter med de førende udbydere på nettet og hvad de hver især tilbyder.

De gør det nemt og enkelt at få overblik over lånemarkedet online, så du i sidste ende finder det billigste lån. Det kræver lidt forarbejde, men er bestemt alle 10-15 minutter værd!

Derudover har de en god wiki side, hvor du kan få forklaret en række af de mest anvendte begreber. Det er vigtigt du kender til disse som forbruger, så du ved hvad du siger JA til, når du underskriver låneaftalen online eller i banken.

 

Vi håber du får glæde af de 3 hjemmesider. Hvis du selv en finansside der bør nævnes, så tøv ikke med at kontakte os.