Gratis lån – uden renter og gebyrer

Er du bekendt med muligheden for at optage gratis lån online uden dyre renter og gebyrer? Flere låneudbydere på nettet tilbyder dig nemlig at låne 3-4.000 kroner helt gratis som ny kunde.

Det står i skarp kontrast til de normale kviklån, der er kendt for deres ekstremt høje ÅOP-niveauer. Et klar signal om at online markedet er inde i en positiv udvikling og er blevet til en fornuftig mulighed for mange.

Nu er det sjældent privatøkonomisk fornuftigt at lave små lån, men hvis du skal bruge pengene, kan du lige så godt anvende de gratis løsninger på markedet.

Gælder nye kunder og i 30 dage

Gratis lån uden renter og gebyrerDe fleste danskere der har prøvet at låne 3.000 kroner online i 30 dage, ved hvor dyrt det kan være. Det kan på ingen måde forsvares rent privatøkonomisk, da omkostningerne simpelthen er for høje.

Der er nu kommet et gratis tilbud til nye kunder, der har brug for lidt penge i op til 30 dage. Hos udbydere som Netcredit, Vivus og Kvikautomaten kan du nemlig låne penge gratis som førstegangskunde. En perfekt løsning hvis du har brug for kortvarig likviditet og ikke får problemer med at betale pengene tilbage. Det er først her det kan komme til at koste dig. Hvis du ikke overholder tilbagebetalingsfristen.

Ikke engang din egen bank kan gøre det billigere, for selv hvis du har en kassekredit hos dem, er det langt fra altid, at den er gratis at overtrække. Forbrugslan-guiden.dk bringer i høj grad denne artikel, for at oplyse dig som forbruger om muligheden. Der er jo ingen grund til at du låner til høje renter og gebyrer, når der findes gratis alternativer på markedet.

Du kan læse mere og se hvem der tilbyder gratis lån her.

 

Lån aldrig uden grund!

Der er klart, at det kan være fristende at låne 4.000 kroner gratis, selvom du egentlig ikke har nogen god grund til det. Hold dig fra det og gældsæt dig kun, når du har en god grund til det.

Er 3-4.000 kr. ikke nok for dig, har du ligeledes mulighed for at søge større beløb på nettet. Her er det i særdeleshed bare vigtigt med et fokus på ÅOP.

Hvis du er i tvivl om hvor meget du kan låne, kan du læse om de faktorer der påvirker dine lånemuligheder her.

Der er ingen tvivl om de gratis lån uden renter og gebyrer er en unik mulighed for nogle forbrugere, men det er vigtigt at du holder din økonomi på sporet. Her kan diverse sparetips i lige så høj grad skabe dig et frirum i økonomien, der gør du får råd til det du ønsker.

Den klare fordel ved sparetips er ligeledes at det medfører langsigtede besparelser og styrker din privatøkonomi generelt.