Billigste kviklån 2020

Top 3 billigste kviklån

Hvis du har besluttet dig for at tage et lån, er formålet højst sandsynligt at give dig selv mulighed for at få finansieret det du mangler. Men hvis det bliver for dyrt, kan det gå hen og blive ødelæggende for din økonomi.

Det gælder om at finde det billigste kviklån og det ønsker vi at hjælpe dig med her. Vi har lavet en top 3 over gode og populære kviklån i 2020, ud fra deres vejledende renter og fordele for nye kunder.

Top 3 billigste kviklån

Der findes rigtig mange lånefirmaer, der tilbyder billige kviklån i dag. Deres kendetegn er at de er hurtige at optage, omend det bør gøres med omtanke. Du kan typisk have pengene i alt fra 5 til 60 dage, alt efter hvem du benytter dig af.

Du kan her se den aktuelle top 3 over de billigste kviklån, hvor det særligt er værd at fremhæve velkomsttilbuddene hos Lendon, Simbo og Ferratum, for nye kunder.

Alle tre udbydere har aktuelt gunstige vilkår for nye kunder, hvor du kan finde 30 dages rentefrihed. Bemærk Vivus tilbyder dig en kassekredit uden fast løbetid. Bemærk det løbende kan ændre sig, så brug blot oversigten vejledende.

Du bør være særligt opmærksom på de oprettelsesgebyrer og den ÅOP du bliver tilbudt, hvis du har været kunde hos dem før eller har brug for mere end 4.000 kroner.

Indhent lånetilbud og få hurtigt svar

Hvis du sørger for at ansøge hos flere forskellige, vil du forhåbentlig blive godkendt og få flere tilbud retur. Med disse lånetilbud har du meget større chance for at vurdere, hvor du kan få det billigste lån, end hvis du udelukkende baserer det på informationer fra hjemmesider.

For selvom der står en vejl. rente på et firmas hjemmeside, er det langt fra sikkert, at du kan få den samme rente i din låneaftale.

Der spiller generelt mange faktorer ind, når firmaerne vurderer dig og udformer et tilbud. Og disse faktorer varierer fra person til person. Derfor kan du ikke vide, hvor du kan få det billigste kviklån, før du har ansøgt og fået tilbuddene retur. Så ansøg altid hos flere.

Du skal vælge den laveste ÅOP

Nu har du ansøgt, er blevet godkendt kan du nemt ende med flere muligheder foran dig. Men hvordan finder du ud af, hvilket tilbud er billigst? Der skal tages højde for oprettelsesgebyrer, renter, løbetid og lånebeløb, hvilket hurtigt kan gøre det meget forvirrende at finde ud af, hvad der egentlig koster mindst.

Der er dog et tal, der afspejler alle omkostninger bedst. Det kaldes ÅOP og står for årlige omkostninger i procent. Det udregnes i procent og giver et rigtig godt billede af, hvad kviklånet i virkeligheden koster. Derfor skal du gå efter den laveste ÅOP, hvis du vil have den billigste løsning.